|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
onakvee
|
Felicia 1,9 SDI žhaviče
Nazdárek hoši, mám takový dotaz...
Aké hodnoty odporu majú mať žhaviče, teda žhavič ked je v poriadku?
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
|
8.11.09, 21:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Felicia 1,9 SDI žhaviče
onakvee píše: Nazdárek hoši, mám takový dotaz...
Aké hodnoty odporu majú mať žhaviče, teda žhavič ked je v poriadku?
felicie SDI? ja si porad myslel ze felda je jenom "D"
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.11.09, 21:13 |
|
|
onakvee
|
21lucas píše: onakvee píše: Nazdárek hoši, mám takový dotaz...
Aké hodnoty odporu majú mať žhaviče, teda žhavič ked je v poriadku? felicie SDI? ja si porad myslel ze felda je jenom "D"
Na to som sa nepytal
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
|
8.11.09, 21:29 |
|
|
michalkatka
|
onakvee píše: 21lucas píše: onakvee píše: Nazdárek hoši, mám takový dotaz...
Aké hodnoty odporu majú mať žhaviče, teda žhavič ked je v poriadku? felicie SDI? ja si porad myslel ze felda je jenom "D"Na to som sa nepytal
tak to ti asi nikto neporadí Felica SDI sa nevyrávala a ak tam máš nejaký iný motor tak sa pýtaj na žhaviče motoru a auta s ktorého je pôvodne
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.11.09, 21:33 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
onakvee píše: 21lucas píše: onakvee píše: Nazdárek hoši, mám takový dotaz...
Aké hodnoty odporu majú mať žhaviče, teda žhavič ked je v poriadku? felicie SDI? ja si porad myslel ze felda je jenom "D"Na to som sa nepytal vyndej ho pokud do par vterin bude po cele delce cervenej - rozzhavenej tak je v poradku citace z dieselpower fora: Citace: Nicméně odporové měření svíčky není objektivní. Vím, že je jednodušší (protože jste líní svíčku demontovat), ale nejlepší je svíčku změřit proudově a především vizuálně - vyndat a přímo spojit s baterkou.
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.11.09, 21:37 |
|
|
onakvee
|
21lucas píše: onakvee píše: 21lucas píše: onakvee píše: Nazdárek hoši, mám takový dotaz...
Aké hodnoty odporu majú mať žhaviče, teda žhavič ked je v poriadku? felicie SDI? ja si porad myslel ze felda je jenom "D"Na to som sa nepytal vyndej ho pokud do par vterin bude po cele delce cervenej - rozzhavenej tak je v poradku citace z dieselpower fora: Citace: Nicméně odporové měření svíčky není objektivní. Vím, že je jednodušší (protože jste líní svíčku demontovat), ale nejlepší je svíčku změřit proudově a především vizuálně - vyndat a přímo spojit s baterkou.
Mno aha, tak som skukol aj ten web a zase som o nieco chytejsi....diky moc
|
8.11.09, 21:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no nevím u SDi měření žhavičů to snad udělá řídící jednotka motoru za tebe kvikni na kontrolu akčních členů přes vag miloš
|
8.11.09, 22:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|