Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 22:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Topeni Fabia 
Autor Zpráva

Příspěvek Topeni Fabia
Rozdelaval z vas nekdo topeni :?: dnes sem mel chvili cas tak sem se v tom vrtal nejde mi prepinani teple studene vnitrni cirkulace jde jen nekdy nekde mackam a tlacitko se vubec nerozsviti kdyz se rozsviti tak to pak uz prepne...jinak teplota to je hluche porad je to asi zaseknute nekde uprostred :roll: prepinani okna nohy..atd to funguje to je lankem zbytek je elektrika a serva....to servo na teplotu sem asi nasel nevim jak u levostraneho rizeni ...v mem pripade je z leva teda od spolujezdce a je to tak vytahnout ventilator ven..a rozdelat pul palubky... :sick: ..neresil to nekdo z vas predem dik Jirka...PS je to s klimou

11.11.09, 18:50
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Topeni Fabia
Jiri píše:
Rozdelaval z vas nekdo topeni :?: dnes sem mel chvili cas tak sem se v tom vrtal nejde mi prepinani teple studene vnitrni cirkulace jde jen nekdy nekde mackam a tlacitko se vubec nerozsviti kdyz se rozsviti tak to pak uz prepne...jinak teplota to je hluche porad je to asi zaseknute nekde uprostred :roll: prepinani okna nohy..atd to funguje to je lankem zbytek je elektrika a serva....to servo na teplotu sem asi nasel nevim jak u levostraneho rizeni ...v mem pripade je z leva teda od spolujezdce a je to tak vytahnout ventilator ven..a rozdelat pul palubky... :sick: ..neresil to nekdo z vas predem dik Jirka...PS je to s klimou

no jirko ten popis to je teda pěkná divnost nejde mi vnitřní cirkulace

tak cirkulace vnější vnitří je zvlášt a teplo zima je tak zvlášt, mám jeden pajšl s klimou z totálky v garáži chodím se tam inspirovat

ještě jednou se víc rozepiš miloš

11.11.09, 19:35

Příspěvek 
No slohovky mi nikdy moc nesly :lol: zkusim to lepe zformulovat...

prvni problem kvuli cemu sem to zacal rozdelavat ze nejde prepinani teplo zima fouka to tak nejak vlazne tipuju ze to je zasekle nekde uprostred..mam manual klimu to jest na ovladani teploty kulaty knoflik ..teplo....zima...tim muzu kroutit jak chci a nic se nedeje fouka to porad vlazne..nevedel jsem jestli to je elektronicky ovladane nebo lankama vypada to ze elektronicky rozdelal jsem zatim jen kastlik a jsou tam lanka jen k prepinani kam to fouka a to chodi nasel sem na topeni jeden servomotorek tipuju ze je prave na teplotu a ten se ani nehne at kroutim jak kroutim....

druhej problem je s tim zapinanim vnitrni cirkulace na to sem prisel dnes jak sem si s tim hral..na to je jen tlacitko nekdy zmacknu rozviti se..a prepne se to.....nekdy mackam jak chci a nic se nestane..tlacitko se nerozviti a nic se neprepne :roll:

ja hlavne nevim jak se k tomu dostat..uz sem na to nemel dnes cas budu muset asi radio ven a celej ten predni panel..zkontrolovat konektory na tom ovladani...kdybych aspon vedel co kde treba promerit abych vedel co mam shanet jestli servo a nebo panel...nebo nejakou jednotku to ma....netusim..nikdy sem na fabce nebo polu topeni nedelal vzdy to fungovalo..jen na mem aute to nejde.... :evil:

11.11.09, 21:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak sem si sehnal schema je to elektronicky servo nataci s klapkou elektronika by mela byt primo v tom panelu knoflik na teplotu je jen potenciometr chvilku sem si s tim hral hybal s konektorama vse je ciste...obcas sem si vsimnul ze se ten servomotorek pohnul...dale ta vnitrni cirkulace to si dela co chce nekdy zapnu tak se to prepne...a zase pak zpet kdyz zmacknu znova..ale nekdy zmacknu klapka se otoci..a zase se hned otoci zpet a pak uz to nejde..tipuju problem v te elektronice tak asi zkusim sehnat nejdriv ten panylek.....

12.11.09, 20:37
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
a nemáš náhodou jen ucpaný kabinový filtr? projev je že to fouká divně a pořád je zamlžené sklo, je nad levou nohou spolujezdce, takové dvě hejble posuneš a filtr směrem k podlaze opatrně vysuneš miloš

13.11.09, 07:52

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
a nemáš náhodou jen ucpaný kabinový filtr? projev je že to fouká divně a pořád je zamlžené sklo, je nad levou nohou spolujezdce, takové dvě hejble posuneš a filtr směrem k podlaze opatrně vysuneš miloš

filtr je v poradku vim kde fouka to dobre dneska sem mel zase chvili cas neprepina to proste teply a studeny vzduch dnes sem se koukal tocim knoflikem jak chci a servo nic..parkrat se mi stalo ze jsem kroutil a to servo jen tak cuklo.....tipuju problem v tom ovladacim elektronickem panelu...daval sem i diagnostiku..klima a strasne moc kodu...smazal sem to a sel tam zpet pak nejaky venkovni teplotni senzor a pak dalsi kody skocili servo vnitrni cirkulace..a top taky nejde poradne..tak nevim.......musim najit nejakou fabku na srotaku a vzit asi panel i ty serva a vylucovaci metoda.... :roll:

13.11.09, 19:53
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]