No slohovky mi nikdy moc nesly
zkusim to lepe zformulovat...
prvni problem kvuli cemu sem to zacal rozdelavat ze nejde prepinani teplo zima fouka to tak nejak vlazne tipuju ze to je zasekle nekde uprostred..mam manual klimu to jest na ovladani teploty kulaty knoflik ..teplo....zima...tim muzu kroutit jak chci a nic se nedeje fouka to porad vlazne..nevedel jsem jestli to je elektronicky ovladane nebo lankama vypada to ze elektronicky rozdelal jsem zatim jen kastlik a jsou tam lanka jen k prepinani kam to fouka a to chodi nasel sem na topeni jeden servomotorek tipuju ze je prave na teplotu a ten se ani nehne at kroutim jak kroutim....
druhej problem je s tim zapinanim vnitrni cirkulace na to sem prisel dnes jak sem si s tim hral..na to je jen tlacitko nekdy zmacknu rozviti se..a prepne se to.....nekdy mackam jak chci a nic se nestane..tlacitko se nerozviti a nic se neprepne
ja hlavne nevim jak se k tomu dostat..uz sem na to nemel dnes cas budu muset asi radio ven a celej ten predni panel..zkontrolovat konektory na tom ovladani...kdybych aspon vedel co kde treba promerit abych vedel co mam shanet jestli servo a nebo panel...nebo nejakou jednotku to ma....netusim..nikdy sem na fabce nebo polu topeni nedelal vzdy to fungovalo..jen na mem aute to nejde....