|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Andrej
|
emisna LPG
Som pocul ze uz netreba mat postvrenie o technickej kontrole LPG ked idem na STK. Ako to je na emisnej? kontroluju na nej LPG system? ci len meraju emisie.Lebo mam bombu po 10rokoch a neviem ci mi to budu kontrolovat...
|
12.11.09, 17:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Na emisích se mi do kufru ještě nedívali...a v papírech taky nelistují. Při TK by se měl na vyražené datum na bombě, ale ještě se mi to nestalo. Taky jsem tam byl s 12 let starou bombou.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
12.11.09, 18:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hážete to do jednoho pytle
na STK musíš mít revizi plynového zařízení tam kontrolujou všechno a emise tam kontrolujou jen emise, bez revize ti neudělají emise miloš
|
12.11.09, 19:05 |
|
|
Andrej
|
slovacek.milos píše: hážete to do jednoho pytle
na STK musíš mít revizi plynového zařízení tam kontrolujou všechno a emise tam kontrolujou jen emise, bez revize ti neudělají emise miloš
len tu ide o to ze mi jeden mechanik hovoril ze u nas sa uz nerobia revizie plynoveho zariadenia.Takze ja ani papier nemam od revizie,tak dufame ze bez toho mi urobia emisnu
|
12.11.09, 19:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Andrej píše: slovacek.milos píše: hážete to do jednoho pytle
na STK musíš mít revizi plynového zařízení tam kontrolujou všechno a emise tam kontrolujou jen emise, bez revize ti neudělají emise miloš len tu ide o to ze mi jeden mechanik hovoril ze u nas sa uz nerobia revizie plynoveho zariadenia.Takze ja ani papier nemam od revizie,tak dufame ze bez toho mi urobia emisnu
takže se jezdí a měří jen výfuk až ti plyn vybouchne a shoří to by asi nešlo jed na emisnu a tam ti řeknou miloš
|
12.11.09, 19:18 |
|
|
PedroBA
|
Andrej píše: len tu ide o to ze mi jeden mechanik hovoril ze u nas sa uz nerobia revizie plynoveho zariadenia.Takze ja ani papier nemam od revizie,tak dufame ze bez toho mi urobia emisnu tak ti povedal zle lebo revizie plyn. zariadenia sa robia...mam favorit na LPG, kazdy rok musim ist na reviziu plynoveho zariadenia, potom na emisnu, tam zmeraju aj na LPG aj na benzin, bez dokladu o revizii by ti emisnu mali spravit, lebo papiere nepozeraju, ale na stk asi budes potrebovat ten papier
_________________ Škoda Forman 135 LS + LPG
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 31&start=0
|
12.11.09, 20:04 |
|
|
Andrej
|
PedroBA píše: Andrej píše: len tu ide o to ze mi jeden mechanik hovoril ze u nas sa uz nerobia revizie plynoveho zariadenia.Takze ja ani papier nemam od revizie,tak dufame ze bez toho mi urobia emisnu tak ti povedal zle lebo revizie plyn. zariadenia sa robia...mam favorit na LPG, kazdy rok musim ist na reviziu plynoveho zariadenia, potom na emisnu, tam zmeraju aj na LPG aj na benzin, bez dokladu o revizii by ti emisnu mali spravit, lebo papiere nepozeraju, ale na stk asi budes potrebovat ten papier
ja som tiez kazdy rok chodil na reviziu,ale teraz nemam bo mam bombu cez 10rokov,ale chvalabohu som este stihol stk ked bola revizia platna. Tak ok ak na emisnej nepytaju doklad o revizii.Asi to bola len kacica co som pocul...
|
12.11.09, 21:00 |
|
|
john simple
|
revize
před STK by měla být revize. letos jsem byl na STK v Havířově a před dvěma lety v Ostravě a na obouo stanicích se při emisích dívali na datum na nádrži.
ta už tam je samozřejmě 12 let, takže k tomu byly připomínky. horší je to už u samotné STK, tam se to kontroluje automaticky a při velkém techničáku musí být obálka
|
13.11.09, 06:32 |
|
|
Sender
|
Tady ty revize nějakej rok kontrolovaly a zase několik let ne.Takže já byl za dobu 13let dvakrát na revizi.Teď co mám jiný auto a sequent tak zatím nevím jestli to kontrolujou.Jinak revize by měla bejt každej rok.
Stal se tady případ,že borec způsobil dopravní nehodu.Aby se z toho nějak vylízal,tak si najal advokáta.Ten vyčuchal, že druhej účastník nehody neměl revizi plynu,tal to odnesl,přesto že za to nemohl.Takže revizi raději podle předpisu.
|
14.11.09, 00:12 |
|
|
john simple
|
i kdyz to auto mělo platnou STK?
|
14.11.09, 21:33 |
|
|
Sender
|
john simple píše: i kdyz to auto mělo platnou STK?
Jo. Je to sice nelogický,ale u soudu to vypadá všechno jinak.
|
14.11.09, 22:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|