Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 13:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 188 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další
 ochcávky, seaty,feldy ??? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
"Ochcávka" je český sen, český fenomén atd... Ne že by to bylo špatné auto, ale docela úspěšně si hraje na něco, čím vlastně není. Hraje si na auto o třídu větší, než ve skutečnosti je a přitom kromě obřího kufru nic zvláštního nenabízí. Konkurence nabízí stejný, ne-li větší vnitšní prostor a pohodlí při podstatně měnších vnějších rozměrech. Co se spolehlivosti týče, cen oprav a náhradních dílů, jsou na tom dneska všechny značky přibližně stejně. A proti konkurenci má dvě zásadní nevýhody... Drží si pro potencionálního kupce neúměrně vysoké ceny a podle statistik až magicky přitahuje zloděje.

12.11.09, 10:28
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
:( A jak myslíš, že skončila ta moje :( Přeji novému majiteli, aby se v ní co nejdříve zabil, ku*va jedna zlodějská. Té O I mi líto není, jen těch peněz..

Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem

12.11.09, 12:25

Příspěvek 
nechceš kúpit něco z Auto Emocion?

diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2

12.11.09, 13:55

Příspěvek 
proti seatum nic nemam, třeba takove Toledo nebo leon se mi libi . Jako jde o to, že přišti rok budu vybirat auto, bud to bude že za našetřene , tj cca cena 60tis, takže to by byla určitě felda co jineho za ty prachy, a nebo by to bylo na uvěr, tj kolem 150tis...tam už je výber větší, oktávky, fábie, focus, pežoty, astra, vectra, japonci apod...jenže ktere auto napišu, k tomu mi někdo napiše že ma drahe dily, je nespolehlive, a blbě se opravuje. já teda hledám auto aby něco vydrželo , abych tam nemusel rvat uplně každou korunu.....třeba mi nevadí dražší servis, ale kdybych veděl že bude jednou za Xlet a ne každý pátek.....

když auto kolem těch 150tis, tak by byly požadavky na min 2x pytel, centrál, el okna + zrc, klimu, servo, výkon aspoň 55kw ( podle velikosti auta, u velikosti typu octavia aspoň 80kw) , najeto nejvic do 100tis, rv min 2000.....

hned zas hodně lidi začně řvat že je blbost brat auto na uvěr, jiny začnou řvat že v barazu je blbost koupit auto pod 100tis km pač nove auta se tam nedavaj, a přitom tam sou auta 4tis, 20tis km celkem běžně....

12.11.09, 21:13
Ignorant pravidel

Příspěvek 
sharpers píše:

když auto kolem těch 150tis, tak by byly požadavky na min 2x pytel, centrál, el okna + zrc, klimu, servo, výkon aspoň 55kw ( podle velikosti auta, u velikosti typu octavia aspoň 80kw) , najeto nejvic do 100tis, rv min 2000.....

C4 rok 2005 6x pytel vykon 110 koni na jare bude i za ty tech 150tis. a mozna i s tema kilometrama
kamos koupil C4 Coupe unor 2005 za 200 tis. 1.6i nalitano 115 a ma automatickou klimu a 16" litaky

12.11.09, 21:24

Příspěvek 
c4ky sou pekne, ale asi bych nepřekousl ten volant :sick:

12.11.09, 21:29
Mistr mechanik

Příspěvek 
sharpers píše:
IceBear píše:
Za 150 tis bych dneska rozhodně volil jiné auto.

např :)

asi máš doma starou :roll: a s autm je to stejné co si přitáhneš do baráku o to se musíš starat :D

já jsem chovatel ovcí a koz statá má šestky tak se starám o šestky i o vypálené švestky :D miloš

12.11.09, 21:34

Příspěvek 
sharpers: projed si ty auta, ty v tom budeš jezdit. Jestli ti O I sedne, no tak ji kup. To, že někdo řekne, že C4 je super znamená, že se JEMU v ní jezdí parádně, což není záruka, že sedne tobě (já například tu středovou kapli ale fakt nezkousnu, zvyk nezvyk.. zvenku se mi C4 líbí :wink: ). Francouze mám zažité jako nejlepší kočáry na dlouhé cesty. Někdo má rád vdolky, jiný zase.. :D

21lucas: to s tou C4 si prosím neber osobně, prostě jsi byl po ruce, tak jsem to použil jako příklad :oops:

Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem

12.11.09, 21:48

Příspěvek 
Miloš: dobře ty :D :D :D

Sharpers: podívej se my sme vloni kupili leoška rok 2000, najetych asi 115tkm, 1,6SR, vybava stella čili bez climatronicu, lehce prásklej na pravej bok, blatnik vyklepanej a spolu s naraznikem v zakladovce. To byl jen detail, spolehlivy auto a dobře podle mě vypadá. I když ten výkon mu někdy fakt chybí, na to že má 100PS. Nevýhoda že se sypou převodovky, to řazení je fakt jak posilovna :shock: Prostě moje další auto je buď IBA nebo LEOŠ

A teď mě hoši nezežerte ale nekupovat auta od F jako Ford, Fiat a fšecko francouzský (neber si to osobně 21lucas). U PSA dobré tak akorát HDi

EDIT: a kupovat auto na úvěr?Proč ne, jen si to dobře propočítej.

Naposledy upravil Radek19_ae dne 12.11.09, 22:07, celkově upraveno 1

12.11.09, 22:05
rejpal

Příspěvek 
Jelikož mám taky něco málo odježděné v O1 (TDI kombi), připíšu dojmy. Podvozek bych si dokázal představit lepší (přestože nemám s čím srovnávat). Nicméně zatím každou situaci podvozek nějak ustál a na ledu ho taky dokážu otočit kam chci. Motor diesel, pružnost malá, furt aby člověk řadil. Je nutné si dát bacha na zpoždění turba a záběr až od vyšších otáček, v některých situacích je to nepříjemné. Pohodlí na předních sedadlech ujde, vzadu málo místa. Kufr velký, stěhovat se s tím dá. Spolehlivé to je, žádná kritická závada, zimní starty jsou záhul pro baterku, v provozu občas nouzák. Zatím se podělaly jen obě stahovačky předních oken, což v servisu bylo v součtu něco pod deset táců. Plasty pod motorem nic nevydrží, stačí nedat si v zimě bacha a je to urvané, stejně tak spoiler. Ozvučení být horší nemohlo. Konstrukce osvětlení zadní SPZ k vzteku. Podpora kapoty umístěná u nádržky ostřikovače taktéž k vzteku. Světla v porovnání s Fávem nic moc, mlhovky nepoužitelné, navíc nelogicky se zapínají nejprve přední a až pak zadní. Výměna předních žárovek je jako tahat ježka z klece, šetřili délkou kablíků. Uchycení silové elektroinstalace na baterii je asi pomsta nějakého konstruktéra. Řazení zpátečky pod jedničkou je pro nás škodovkáře nebezpečné. To by bylo asi tak vše...

12.11.09, 22:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ignorant pravidel

Příspěvek 
a co se vam na tom volantu neliby?

obrazek 1

jo ta kaplicka je divna ale prehledna a v noci to je jak v letadle :-P
obrazek 2

12.11.09, 22:06
Ignorant pravidel

Příspěvek 
Radek19_ae píše:
A teď mě hoši nezežerte ale nekupovat auta od F jako Ford, Fiat a fšecko francouzský (neber si to osobně 21lucas). U PSA dobré tak akorát HDi

HDi brat ale az tak od roku 2006 do te doby se to kazi jak svin

EDIT: a patri pod F i Favorit Felicie a Fabie?

Naposledy upravil 21lucas dne 12.11.09, 22:11, celkově upraveno 1

12.11.09, 22:09
rejpal

Příspěvek 
21lucas píše:
jo ta kaplicka je divna ale prehledna a v noci to je jak v letadle

Na zabití. Informace má mít k dispozici řidič před sebou, ne kdesi rozházené po palubce. A aby mi něco takhle svítilo do xichtu, to fakt ne, s Oktě mám jas stažený na minimum, jen ty kontrolky furt smaží naplno... :roll:

12.11.09, 22:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ignorant pravidel

Příspěvek 
fatal píše:
21lucas píše:
jo ta kaplicka je divna ale prehledna a v noci to je jak v letadle

Na zabití. Informace má mít k dispozici řidič před sebou, ne kdesi rozházené po palubce. A aby mi něco takhle svítilo do xichtu, to fakt ne, s Oktě mám jas stažený na minimum, jen ty kontrolky furt smaží naplno... :roll:

no ono to jde i uplne vypnout od toho mame na radiu tlacitko DARK jedine co potom sviti je na 10% tachometr a pouze rychlomer ostatni prebytecne udaje se vypnou

klidne se ted oblecu a pujdu to nafotit

12.11.09, 22:12

Příspěvek 
21lucas píše:
Radek19_ae píše:

HDi brat ale az tak od roku 2006 do te doby se to kazi jak svin

EDIT: a patri pod F i Favorit Felicie a Fabie?

dobrý vědět :) né to neplatí bo to je úplně o něčem jiném a nejhorší je FF (ford focus) :roll:

Naposledy upravil Radek19_ae dne 12.11.09, 22:18, celkově upraveno 1

12.11.09, 22:16
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 188 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další