|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Problém s elektrikou Š Favorit
Autor |
Zpráva |
hrublu
|
Problém s elektrikou Š Favorit
Zdravím, mám problém s elektrikou ve Favoritu r.v. 93. Když nastartuju tak nefungují budíky (neukazuje stav paliva, otáčky, rychloměr, nefungují ani stěrače ani blinkry). Po pár metrech vše naskočí a funguje. Ale během jízdy, opět vše zhasne i s motorem a dále nejde nastartovat. Bude to asi něco s pojistkouvou skříňkou, protože jediný co pomáhá je do ní praštit. Naposledy se mi to stalo na křižovatce. Dojel jsem na světla a všechno zhaslo i s motorem. Asi se někde přerušuje kontakt přívodu elekriky do motoru a palubní desky. Nevíte co s tím? Díky
|
14.11.09, 19:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Asi nejčastěji opakované téma v elektrice.. Chce to proletovat pojistkovku.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.11.09, 19:06 |
|
|
varok
|
Sice u novějších typů fáček to není už tak časté, ale občas se to taky stává. Jednomu chlápkovi z práce dělalo to samé. Při jízdě mu přestávalo fungovat rádio, přestaly svítit a ukazovat budíky apod. Propájel jsem mu pojistkový panel a zatím to jede. Navíc u něho to už asi někdo pájel, ale tak hnusně, že tam byly samé studeňáky. Měl to špatně propájené u toho relátka, které napájí ty tři pojistky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.11.09, 09:51 |
|
|
hrublu
|
Zdarec, nechal jsem přepájet kontakty v pojistkový skříňce a s fávem jsem ujel přes 400km bez jakéhokoliv problému. Díky za radu
|
22.11.09, 23:14 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|