IceBear - Ferda, fáčko '94 135 LXI 40kW BMM
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Jo vy se bavíte o olejových filtrech...jsem jaksi přehlédl...origo Škoda seženeš v každé značkové prodejně ND nebo servise určitě. Stojí 90 kč a kontrolka zhasíná už při prvním otočení startéru. Na době stání vůbec nezáleží.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
16.11.09, 17:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
gokralik píše: kontrolka zhasíná už při prvním otočení startéru. Na době stání vůbec nezáleží.
ale to mě se starline taky ...táta ho ve favoritu ještě má a žádnej problém, a to to fáčko teĎ víc stojí než jezdí
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.11.09, 18:10 |
|
|
IceBear
|
Jim: díky moc, sice jsem tam Manna nesehnal, ale pán tam má docela libový věci (a ta otevírací doba je taky super). Škoda, že jsem neměl na hloubkovej průzkum čas, ale určitě jsem tam nebyl naposledy
Jo, koupil jsem Vika, no co už. Zítra to potřebuju vyměnit a na jaře plánuju výměnu oleje hned, jak se udělá hezky. Nevím, jak je ten motor zasranej a ten olej asi bude čistit, tak ten interval bude krátký, co to půjde. Manna vemu s předstihem z netu..
_________________ Fávo Ferdinand 135 BMM 40kW, r.v. 1994, stále "homeless"
Auto Emocion
Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem
|
16.11.09, 21:43 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
prostě poctivý čssr zásoby
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
17.11.09, 07:40 |
|
|
IceBear
|
Včera jsem vyměnil olej a filtr, předchozí Mobil super M (už fakt docela eklhaft, černej jak noc), teď Kuttenkeuler Seratron Sport 2 (oba bych tipoval velmi podobné, jako M7ADSIV). Akorát v pátek bylo na krátké tričko a v sobotu mlha, kosa všude mokro.. Pro výměnu oleje pod širákem super
Trochu mi zablbnul zadní stěrač (místo něj se rozsvítila kontrolka zadních mlhovek), takže se budu muset mrknout, jestli mi neteče do zadních dveří..na jaře
_________________ Fávo Ferdinand 135 BMM 40kW, r.v. 1994, stále "homeless"
Auto Emocion
Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem
|
22.11.09, 09:58 |
|
|
|