Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 22:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 problém s Alarmem felicie a elektrické stahování okének 
Autor Zpráva

Příspěvek problém s Alarmem felicie a elektrické stahování okének
U felicie 1.6 rv98 po zamknutí auta na dálkové ovládání se mi sám od sebe spouští alarm. Máte s tím někdo zkušenosti poradíte jak to odstranit?
Při vytahování okénka někdy musím sklu rukou pomoci aby motorek stíhal sklo zasunout jaká může být příčina při rozebrání dveří jsem na první pohled nic neviděl.

17.11.09, 15:22
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: problém s Alarmem felicie a elektrické stahování okének
Zkoukni funkci dveřních spínačú či ti nezůstává nakej sepnutý taky mrkni jestly ti nezústává sepnutej spínač kufru a kapoty motoru taky sem se setkal s tim že odešli čidla co hlídaj vnitřek vozu tak sme je odpojili a byl klid.taky sem se setkal stim že to dělal stmívač stropního osvětlení muselo se nejdřív počkat až to zhasne a pak aktivovat alarm.taky bych kouk co tam je za alarm a pokusil se k tomu sehnad návod a podle toho bych našel co je kde zapojený a postupnym odpojováním bych to skusil najít. co se týče těch oken tak bych to pořádně prostřík nákym mazivem popřípadě se pokusil doladit uchycení daného okna v karoserii dveří- prostě povolit šrouby a mechanismus nastavit tak aby to jezdilo volně. :roll:

17.11.09, 23:26

Příspěvek 
třeba muj alarm se po zamčení sám pouští když nechám svitit světla, stropní světlo, radio apod. nemuže byt někde nějaky odběr o kterem neviš ? třeba špatne radio, nějaky zkrat někde...

18.11.09, 01:01

Příspěvek 
Tak 3 dny jsem měl auto před domem a ani nepíplo tak jsem zkoušel odemkout klíčem zda se alarm zapne. Houkal až když jsem si sednul do vnitř. Tak to asi vypadá na ty spínače ve dveřích. Mne by to bylo jedno já o alarm nestojím, ale když ho zamknu tak mi nejde ani dálkové ovládání a to se mi zdá škoda.

19.11.09, 00:26

Příspěvek 
pokud chceš pouze dálku tak najdi a odpoj signál dveřních spinačů sirénu blinkry a čidla pro vnitřek vozu nech zapojenej pouze centrál ale to by chtělo manuál k danému alarmu abys věděl co tam je kde zapojený.nebo ho vyřad a sežen náký dálkový ovládání :roll:

19.11.09, 23:36
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]