Při zapnutých světlometech svítí i kontrolka zadních mlho.
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Přes zámek spíš ne. Nevím jak vy, ale já mám na tom pritkusu k zámku plastové kolečko, ať zamklé dveře netřískají. Tam určitě žádná kostra nepovede.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.11.09, 13:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Mě nedávno svítila levá zpátečka hodně slabě, asi polovičním jasem a k tomu stejně levá mlhovka. Pravá strana OK. Pod tapecem je šroub, na kterém je očko. To ukostřuje ty mlhovky a zpátečky. Na každé straně je jeden. Měl jsem to tam dost rezlé, tak jsem to očistil a stříknul kontaktolem. Zatím funguje dobře.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 21.11.09, 11:54, celkově upraveno 1
|
19.11.09, 18:50 |
|
|
Mirmar
|
varok píše: Mě nedávno svítila při levá zpátečka hodně slabě, asi polovičním jasem a k tomu stejně levá mlhovka. Pravá strana OK. Pod tapecem je šroub, na kterém je očko. To ukostřuje ty mlhovky a zpátečky. Na každé straně je jeden. Měl jsem to tam dost rezlé, tak jsem to očistil a stříknul kontaktolem. Zatím funguje dobře. Přesně tohle slabé svícení mám taky , svítí zpátečka i mlhovka, ale mám to na obou stranách při zapnutých mlhovkách.
|
20.11.09, 05:47 |
|
|
gokralik
|
Kostry, kostry, kostry...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
20.11.09, 07:38 |
|
|
varok
|
U starších vozů jako je fáčko, tak čas udělá své. Navíc když někomu zatíká do zadního kufru, tak je to úplně ztracené. Mě třeba ne, ale jednomu típkovi z práce ano. Ve formanu má po každém dešti bazén. Je to ale hovado které se o auto nestará. Měl by zjistit příčinu a odstranit ji. On ale na to sere, vyvrtal tam pár dírek pr. 8mm do prostoru po rezervě a opravené. Asi před půl rokem mu nějaký karosář vyvařoval ty hrnce na tlumiče. Měl to celé kolem dokola skoro skrz. Už to má zase shnilé. Já se ale nedivím, když tam má věčně kaluž. Jak psal myslím Michalkatka, tak někdy bývá prorezlý plech i u kostry přímo u světla v kufru.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.11.09, 12:00 |
|
|
NOVON
|
EL pátých dveří je u fáva kostřena panty dveří..Ideální je natáhnout do dveří samostatný kostřící drát..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
23.11.09, 00:43 |
|
|
varok
|
Novone: já mám r.v. 94 jako ty, a už tam mám kostru zvlášť přes káblík černé barvy. Je origo, nikdo ho tam nedodělával.
|
27.11.09, 17:51 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: Novone: já mám r.v. 94 jako ty, a už tam mám kostru zvlášť přes káblík černé barvy. Je origo, nikdo ho tam nedodělával.
pokiaľ ma pamäť neklame tak vo zväzku do 5tych dverí sú čierne 2, ten tenší je na motor stierača - impulz, a hrubší je plus na vyhrievanie skla, origo som kostru ešte nevidel...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.11.09, 22:14 |
|
|
varok
|
Aha, tak to se omlouvám. Možná už tam přede mnou někdo kostru předělával na káblík. Já kostru k zadnímu stěrači nemám vůbec, je to ukostřené k 5. dveřím. Vyhřívání zadního skla mi vede černý hrubší kabel, asi zhruba 1,5mm. A tenší černý kablík je kostra. Dole je připojený pod očko u levého světla, kde je připojena i kostra zadního levého světla. Nahoře v 5. dveřích je přišroubovaný očkem na šroubu, kde je ukostřena levá zpátečka a mlhovka. Ty jsou zapojeny na takový dvojitý faston na tom šroubku, společně s kostrou světýlek na SPZ. Na pravé straně v 5. dveřích je na tom dvojitém fastonu kostra vyhřívání zadního skla, pravá mlhovka a zpátečka. Jak jsem psal, možná už to někdo upravoval, ale vypadá to jako origo. Mám 6. měsíc 94
|
28.11.09, 09:48 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: Aha, tak to se omlouvám. Možná už tam přede mnou někdo kostru předělával na káblík. Já kostru k zadnímu stěrači nemám vůbec, je to ukostřené k 5. dveřím. Vyhřívání zadního skla mi vede černý hrubší kabel, asi zhruba 1,5mm. A tenší černý kablík je kostra. Dole je připojený pod očko u levého světla, kde je připojena i kostra zadního levého světla. Nahoře v 5. dveřích je přišroubovaný očkem na šroubu, kde je ukostřena levá zpátečka a mlhovka. Ty jsou zapojeny na takový dvojitý faston na tom šroubku, společně s kostrou světýlek na SPZ. Na pravé straně v 5. dveřích je na tom dvojitém fastonu kostra vyhřívání zadního skla, pravá mlhovka a zpátečka. Jak jsem psal, možná už to někdo upravoval, ale vypadá to jako origo. Mám 6. měsíc 94
zadný stierač býva ukostrený priamo na uchytení motorčeka, je tam modrý s očkom ktoré sa dáva pod ten šroub na uchytenie motora stierača.
neviem, možno to niekto robil, možno to máš origo, iba píšem že som to ešte origo nevidel...
|
28.11.09, 10:16 |
|
|
varok
|
Zadní stěrač mám červený káblík trvalý plus, modrý káblík je plus po zapnutí klíčku a černý je kostra. Ten je připojen pod motorek.
|
29.11.09, 12:36 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: Zadní stěrač mám červený káblík trvalý plus, modrý káblík je plus po zapnutí klíčku a černý je kostra. Ten je připojen pod motorek.
no vidíš, buď si to zle pamätám, alebo daľšia varianta...
|
29.11.09, 14:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|