Poškrábané dveře - oprava laku
| Autor |
Zpráva |
|
camp.lo
|
No já jezdím rok a všude jsem parkoval v pohodě. Stalo se to v podzemních garáží, kde bylo málo světla, přeplněné parkoviště a na mě tam zbyl jen úzký pruh. Takhle to dopadlo, odřel jsem to o nějaký kamenný sloup.
Jinak jak si to myslel tím, že bude stejná výška jako s ostatním lakem, když je to tam vlastně vydřený a už nikdy stejné výšky nedosáhnu? A kde koupím kyt, jsou nějaké druhy?
|
| 25.11.09, 21:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
právě pro se tam dává ten kit abys to vyplnil tak že když pak přejedeš rukou nesmíš poznat že to někdy bylo máčklý
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 25.11.09, 21:07 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
A bez profi brusky a dalšího nářadí toho stejně v životě nedosáhneš a brousit to pak ručně je hrozná onanie a stejně to bude trochu poznat.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 25.11.09, 21:16 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když to umíš tak ne ale chce si to pohrát 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 25.11.09, 21:24 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jinak i když to není profi, dá se to udělat doma za pár Kč.
Ten lem byl po skoro celé délce orezlý, nad prahem už pár míst i vyhnilých (pár mm) .
Před, nic moc neni vidět, ale lepší foto neni:
Po, bohužel foceno teď: 
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 25.11.09, 21:49 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
camp.lo píše: No já jezdím rok a všude jsem parkoval v pohodě. Stalo se to v podzemních garáží, kde bylo málo světla, přeplněné parkoviště a na mě tam zbyl jen úzký pruh. Takhle to dopadlo, odřel jsem to o nějaký kamenný sloup. Jinak jak si to myslel tím, že bude stejná výška jako s ostatním lakem, když je to tam vlastně vydřený a už nikdy stejné výšky nedosáhnu? A kde koupím kyt, jsou nějaké druhy?
dokážeš si představit, že bys ty rejhy zasypal mokou smíchanou s vodou?...no tak to samý je ten kit 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 25.11.09, 21:51 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ono záleží co z fábky camp.lo chce mít jestli polepenou postříkanou popelničku nebo fešáka, pokud někdo na takovou kastli stříknete sprejem tak se rozlučte s metlou jedině na vyskoušenou vrstvu plniče ta metla rozežere ten sprej a máš to jak od prasat miloš
|
| 25.11.09, 22:02 |
|
 |
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: ono záleží co z fábky camp.lo chce mít jestli polepenou postříkanou popelničku nebo fešáka, pokud někdo na takovou kastli stříknete sprejem tak se rozlučte s metlou jedině na vyskoušenou vrstvu plniče ta metla rozežere ten sprej a máš to jak od prasat miloš
polepenou ji nechce, ale nema prachy, tak bude...podle toho, jak se ptá na přetírání vazelíny to nebude asi nějakej fiškus 
|
| 25.11.09, 22:05 |
|
 |
|
camp.lo
|
Achjo, tak já opravdu nevím co s tím. Vrážet se mi do toho peníze nechce, protože auto stejně do roka prodám. Zase ale nechci, aby když to "nějak" zadělám, aby to nemělo fatální následky pro toho dalšího majitele. Aby do toho pak nemusel vrážet víc, než bych do toho vrazil teď já.
Co mi tedy doporučíte?
Jinak Carlos: Na těch fotkách to moc poznat nejde, zadělal jste to dobře! Nechcete mi to taky zadělat za pár Korun? 
|
| 25.11.09, 23:13 |
|
 |
|
Ondras83
|
žádný fatální následky nebudou, přeblafni to tim smirkem, odmasti a stříkni sprejem, ať to tam neřve, že to je nabouraný, černý šmouhy nebo nějaký menší čárky přejeď tempem a máš hotovo....řešíš cipoviny
|
| 25.11.09, 23:17 |
|
 |
|
Nepér
|
Pokud to "nějak" zaděláš, vždy to bude přidělání práce příštímu majiteli. Pro dočasné zakonzervování vem tak 800 šmirgl, obrus zbytky laku, které tam nedrží, případně počínající korozi tam, kde to bylo až na plech, kup si za kilo šedivou základovku ve spreji a stříkni to na ta prodřená místa. Stejně se to bude muset brousit, pokud to někdo bude opravovat.
Naposledy upravil Nepér dne 25.11.09, 23:17, celkově upraveno 1
|
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Jestli to nechceš ještě zhoršit,tak si kup sprej a popraš to...Za měsíc to rozlešti ale vidět to bude...Jinak si kup excentrickou vibračku,nějakej ten smirek 80-120 sucho 800 voda,krepákovou pásku na oblepování a zakrytí,štos novinovýho papíru,kit,plnič a barvu cca za 2000,- a nějakej ten hoblík na smirek a stříkni si dveře sám,pokud máš kompresor a pistoli...nic nemusíš odstrojovat,pouze zalepíš to,co by nemělo bejt v odstínu karoserie,.Odstín je voda dvě vrstvy na to přijde bezbarvej lak taky dvě vrstvy,nebo pokud chceš víc klidně 4.A do třetice je dát to lakýrovi... 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!!  http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
|
 |
|
Nepér
|
Jo a hlavně to nepatlej Tempem, na to se pak blbě stříká cokoliv dalšího.
|
| 25.11.09, 23:19 |
|
 |
|
paži
|
já bych dal inzerát a nedělal s tím nic..pak bych zájemcovi kvůli tomu trojku slevil aby mě radost a bylo by to 
|
| 26.11.09, 00:06 |
|
 |
|
varok
|
Není vidět, jestli to je metla nebo ne. Ale buď ať to tedy na rychlovku opraví základem, jen aby to nerezlo a časem se to opraví u lakýrníka. Nebo ať si s tím pohraje, výsledek bude dobrý, ale vždy to půjde poznat. A nebo ať to dá rovnou lakýrovi, nejlepší volba.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 27.11.09, 19:19 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |