Autor |
Zpráva |
Novas
|
Felda Pick-up žhaviče
Zdravím chlapi,mám takový zajímavý problém.Před měsícem mě odešly žhaviče na Felici pick-up 1,9D tak sem je vyměnil a teď po jednom měsíci sou zase hyn.Už tak po 14-ti dnech sem poznal,že odešel jeden,druhý a teď už nemožu jezdit vubec nevíte někdo co s tím může být?Nechce se mě každej měsíc kupovat žhaviče stále dokola Budu rád za každý příspěvek,děkuji....
|
26.11.09, 09:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
breta1
|
Jsou jen dvě možnosti
1.Koupil jsi šmejdy nebo máš mimořádnou smůlu
2.Žhaví to furt nebo strašně dlouho - musíš změřit (třeba přiveď drátem napětí z pásku žhaviček do kabiny a připoj žárovičku, abys sledoval dobu žhavení).
|
26.11.09, 10:23 |
|
|
Novas
|
Dal sem tam 2x po sobě championy a nezdá se mě,že by byly špatné obě sady.Přitom sem zrovna dělal vstřiky,dobu žhavení sem zkoušel a byla něco kolem 10 sec.
|
26.11.09, 11:09 |
|
|
breta1
|
Pak už jen třetí možnost- nejezdíš poblíž obce Strašice na Rokycansku?
|
26.11.09, 14:38 |
|
|
Novas
|
breta1 píše: Pak už jen třetí možnost- nejezdíš poblíž obce Strašice na Rokycansku? Né,sem zJižní Moravy,kousek od Břeclavi,tco to s tím má společného?
|
26.11.09, 14:42 |
|
|
breta1
|
|
26.11.09, 14:55 |
|
|
Novas
|
Jó,to je v pohodě ale stejně bych pořád rád nějakou tu radu napadlo mě,jestli třeba není špatný regulátor nebo něco,jestli nejde do těch žhavičů moc šťávy a tím pak odejdou,protože jiný nějaky rozumný řešení asi není
|
26.11.09, 15:06 |
|
|
breta1
|
Zvysenym napetim to nebude, to by ti horely zarovky...
|
26.11.09, 15:34 |
|
|
Novas
|
breta1 píše: Zvysenym napetim to nebude, to by ti horely zarovky... No právě mě jich už pár odešlo taky........
|
26.11.09, 15:53 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Novas píše: breta1 píše: Zvysenym napetim to nebude, to by ti horely zarovky... No právě mě jich už pár odešlo taky........
a jak casto ti ty zarovky odchazeji? pokud jednou za tyden tak to muze byt prepeti ale zhavici svicky by to mely vydrzet
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
26.11.09, 17:17 |
|
|
Novas
|
Tak odchazí mě tak po 14 dnech a pokaždé jiná strana,ale teĎ je prozatím klid,musím to zaklepat jinak teda už nevím co by to mohlo být,asi to hodím ze skále
|
26.11.09, 17:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem ti psal ale odpověd neodpálil mě odešly taky všechny čtyři
ale používání děsného paliva, nyní jsem si dal z auto kely šampiom,boš,beru a starline s dvouvláknem a všechny jednou, dal bych si na žhavící lištu drátek na žárovku a ukostřil jestli náhodou ti nežhaví pořád a ta žárovka to na ně vykecá
taky jde udělat centrální žýhavení že v sacím boxu zrušíš to kvarteto trubek a nasadíš tam žhavič z avie za 140 korun pálí plamen nafty jak kráva, já už ten žhavič na pár naft dal, na feldu ještě ne to jsem se chastal dát ho jako alernativu no zatím mě děda mráz nedonutil miloš
|
26.11.09, 17:49 |
|
|
breta1
|
Mam tomu rozumet tak, ze potom v te AVII uz ve spalovacim prostoru zadny zhavic neni a staci jenom ten horky nasavany vzduch?
Jak ten zhavic prosim vypada [popr. obrazek, nebo odkaz kde sehnat].
|
28.11.09, 19:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
breta1 píše: Mam tomu rozumet tak, ze potom v te AVII uz ve spalovacim prostoru zadny zhavic neni a staci jenom ten horky nasavany vzduch? Jak ten zhavic prosim vypada [popr. obrazek, nebo odkaz kde sehnat].
to nená jen u vie ford iveco to má v sání kde jaký naftový motor jak to vypadá třeba nagogluj auto kelly zadej ford tranzit 2.5D motor, zhavení, zhavící svíčka a foto a máš to miloš
|
28.11.09, 20:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já hodně jedu horkovzdušná pistole do sání starý motor valíš i minutu při -10 a chtne se, snad si to dám za úkol ta svíčka na avii stojí 135 korun, trumpety mám venku tak to snad vyjde v příštím týdnu montáž do pastu je snadná a hadička s tkus od přepadu skoro žádná ptáce a tlakem je to plamen u avie to šlo samospádem tak to nejpcedělalo mlhu a pak bouchlo miloš
|
28.11.09, 21:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|