Josef.Radocha Škoda 120L r.v. 1978 - Babička
Josef.Radocha Škoda 120L r.v. 1978 - Babička
Autor |
Zpráva |
VeTeV
Senior TW team
|
ale ono to tak je - procento zachovalých kastlí potažmo užovek se s ekodaní zvýšilo neskutečně a osobně bych raději šáhl po zdravém skeletu, než v tom utopit majlant za vyvaření a modlit se, aby kvalita byla odpovídající ceně...
když to člověk neudělá doma ( a i tak stojí za zvážení co se ještě vyplatí), tak to je značně nerentabilní...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
26.11.09, 10:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
jo vetev má pravdu... já třeba rapidí kastli asi neseženu, tak budu muset vařit, ale bude to stát asi majlant
|
26.11.09, 14:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo se koukni co sem vařil já a kolik to spolklo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.11.09, 15:21 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
tak u Rapida, potažmio Garde je situace jiná - sedanů je prostě stále hodně a těch pěkných ještě víc...
a myslím, že moc dobře vím o čem mluvím - ty nervy, prachy a čas nad tím strávenej je opravdu neúnosnej...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
26.11.09, 16:18 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jako nevim co se vám nezdá ... to auto jsem dneska viděl, a když je vevnitř ve spoji podlahy kraje podlahy a podběhu díra durch která je zaprasená laminem atp. ... a takových míst tam je víc...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
26.11.09, 20:06 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jinak jsem měl tu čest mít předposlední (?) jízdu, a to auto jede suprově... ten motor šlape jak švýcary. A opravdu, 120 je jediné auto kde si sednu a nemusím se co minutu nějak přetentovávat, prostě supr posez, kor na rapidích sedadlech.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
26.11.09, 20:15 |
|
|
paži
|
Carlos píše: z, kor na rapidích sedadlech.
neprovokuj
josef: jsem zvědavej na fiata?
|
26.11.09, 20:28 |
|
|
MATTESS
|
Pepo, doufám, že při poslední jízdě ji pořádně proletíš. Jako Honza než začal předělávat Žlutku. Byl s kamarádem v MB a cestu šla pořád na plno. Tehdy to i natáčeli a docela super, jak bere skoro všechny auta
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
26.11.09, 20:31 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
|
26.11.09, 20:47 |
|
|
gokralik
|
Doufám, že jste ji aspoň odstrojili od užovkového nedostatkového zboží.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.11.09, 21:05 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
gokralik píše: Doufám, že jste ji aspoň odstrojili od užovkového nedostatkového zboží.
právě včil to vidím...hladká kapota, zrcátko...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
26.11.09, 21:09 |
|
|
Šemik
|
Kde za škodovku dají 10 000 v dnešní době? Kdyby jí nakonec nechtěli, vemu si jí jako spotřebáka
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.11.09, 21:19 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
ondra120 píše: gokralik píše: Doufám, že jste ji aspoň odstrojili od užovkového nedostatkového zboží. právě včil to vidím...hladká kapota, zrcátko...
No tak GLS tapece mám, GLS lišty kolem oken mám, Chromované kličky mám, osvětlení SPZ s nápisem ŠKODA mám. Jen to zrcátko nebylo za co vyměnit, stejně tak kapota, kdybych měl Mkovou, tak by tam tato nezustala.
|
26.11.09, 21:35 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
a co s tim teda vlastne bude? jinak ta koroze vypada na zazranou - jak se to zacne odstrojovat tak to pak jede
|
26.11.09, 21:55 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Pokud někdo che tak suto stojí ve Fiat servisu auto Dojáček Praha Vršovice. Jsou na ní ještě fungl nová světla PAL, která nikdo nechtěl. Je to 4 oko a chlapi v servisu byly celkem rozumní tak by to ještě třeba nechali urychleně vyměnit popř očesat.
Pandu už mám ve Lhotě a jelo se s ní super. Bylo to si na to jen zvyknout. Spotřeba 5,1l/100km.
MATTESS: Poslední cestu jsem pojal v jiném stylu... přeci jen už řízení a OR6 na 14" nejsu na takové blbnutí vhodné. Auto ujelo vzdálenost 150km za necelé tři hodinky a to jsem ještě zakufroval u Poděbrad když jsem špatně odbočil a ztratil asi dvacet minut.
Bude se mi po ní stýskat. Byla skvělé auto a moc si toho semnou užila.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
26.11.09, 23:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|