|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
palivivé čerpadlo a prepad paliva
Autor |
Zpráva |
varok
|
Já jenom, že tady už kdysy někdo psal, že mu odbublinkovávač nestačí, protože čerpadlo má moc velký tlak. Já jsem to osobně nezkoušel, tak nevím. To bych si tam raději dal čerpadlo z novějšího typu fáčka. Myslím to mechanické ale bez páčky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
29.11.09, 12:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Já jenom, že tady už kdysy někdo psal, že mu odbublinkovávač nestačí, protože čerpadlo má moc velký tlak. Já jsem to osobně nezkoušel, tak nevím. To bych si tam raději dal čerpadlo z novějšího typu fáčka. Myslím to mechanické ale bez páčky.
není čerpadlo jak čerpadlo to z una dává 0.2, z feldy 1 a mpi víc jak 3 atm, ac pumpa vytlačí max 0.3 miloš
|
29.11.09, 13:29 |
|
|
crossman
|
Pumpa je z Fiatu UNO, tlak okolo 0,23 (merané u kamoša v servise, neviem ako to meral, ale pomeral )
po prepojení prepadu do odvzdušnenia nádrže všetko funguje bezproblémovo
a niekto tu písal že mám použiť mechanické čerpadlo z fáva... a hlava dubová a kam ho namontujem na blok z feliny?
_________________ Škoda Favorit 136L '89
|
30.11.09, 00:41 |
|
|
crossman
|
slovacek.milos píše: varok píše: Já jenom, že tady už kdysy někdo psal, že mu odbublinkovávač nestačí, protože čerpadlo má moc velký tlak. Já jsem to osobně nezkoušel, tak nevím. To bych si tam raději dal čerpadlo z novějšího typu fáčka. Myslím to mechanické ale bez páčky. není čerpadlo jak čerpadlo to z una dává 0.2, z feldy 1 a mpi víc jak 3 atm, ac pumpa vytlačí max 0.3 miloš
ďakujem, dosť pomohlo a nápad to bol dobrý s prepojením prepadu a odvzdušňováku, funguje to bezchybne
_________________ Škoda Favorit 136L '89
|
30.11.09, 00:43 |
|
|
|