Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.6.26, 23:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Oprava karoserie FAVORIT GREEN LINE - Pomoc!!! 
Autor Zpráva

Příspěvek Oprava karoserie FAVORIT GREEN LINE - Pomoc!!!
Ahoj
Předem upozorňuji, že jsem sem už psal a chtěl poradit. Ale vzhledem k tomu, že se mi blíží zkouškové období ( nějak nestíhám ) a počasí je nic moc, tak mně napadlo to udělat jinak. Problém je také v tom, že vzhledem k počasí nemám kde auto opravit... :(

Přejdu k věci:
Mám Favorita Green Line, 93, po technické stránce v super stavu, ale bohužel karoserie je nic moc:( Abych to upřesnil, tak je potřeba opravit: zadní lemy, díry do prahů od kola, sundat zadní nárazník a odstranit rez... Jak jsem psal v min. topicu nemám zájem o klempířskou práci ( vzhledem k penězům )... Stačí mi, když někdo kdo má garáž/dílnu prostě místo, kde je toho možné udělat bude mít čas a chuť se do toho pustit. Předem bych se sním dohodl, přivezl mu auto ukázat, on by mi řekl co je potřeba koupit a sehnat.. já seženu, nakoupim a budu mu k ruce. Přinesu, podržim, obrousim atd... Jakou formou to opraví nechám na něm.. Jestli tam hodí ipu, montážní pěnu na to plasty atd.. Jde mi jen o to, aby mi auto prošlo technickou na jaře a ještě jsem sním aspoň rok pojezdil...:-) ( osobně to vidím max. na odpoledne práce ).

Jsem z Libereckého kraje, takže pokud by se někdo takový našel z okolí: Turnov, Jablonec nad Nisou, Liberec, Železný Brod, Tanvlad, Jičín atd.. tak se můžeme dohodnout. Samozřejmě, že já bych se časově zařídil jak by bylo potřeba. Byl bych taky rád, pokud se do toho někomu bude chtít, aby nabídl cenu za kterou by to udělal:-) Ptejte se na co chcete:-)

30.11.09, 21:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
podle toho co píšeš to bude spíš práce na celej víkend než jenom na odpoledne :D a stejně cokoliv jinýho než plech bude dočasný řešení k ničemu :roll:

30.11.09, 21:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Já vim no... ale myslim, že na ten rok to stačí, snad:-) A fakt ne, ve dvou to bude max. za den hotový:-)

30.11.09, 21:52

Příspěvek 
To si jen myslíš...my se Sádrou jsme si podobnými galejemi prošli. Kéžby se to dalo stihnout za den...víkend...měsíc...

Každopádně nahraj fotky, jak moc zle na tom kastle je. :wink: Pokud s autem neplánuješ delší provoz a stačí ti projít technickou, nejsnadnější by byly plastové prahy a lemy.

30.11.09, 22:18

Příspěvek 
Já mam všechno na autě, ale hotový. Všechny dveře, přední masku, motor, kufr atd.. tohle všechno jsem měl rozdělaný atd.. Ale na tenhle zadek mi nezbyl teď před zimou čas a nechci to nechávat na zimu v tomhle stavu:-( Fotky budou po víkendu;-)

30.11.09, 22:25

Příspěvek 
vyfoť to a můžem se dohodnout....do dílny tě sice nepustim, ale za pár dní odjedeš i s technickou :)

30.11.09, 23:13
Profil ICQ

Příspěvek 
Dobře, zatim díky moc. Zkusim ty fotky dřív, jak o víkendu;-)

30.11.09, 23:30

Příspěvek 
no podle fotek se uvidí, ale nepočítej s tim, že to bude za 2 hodiny hotový....a zadarmo taky nedělám, jen pro upřesnění :wink:

30.11.09, 23:30
Profil ICQ

Příspěvek 
stim počítám... a předběžně cenová relace? :wink:

30.11.09, 23:37

Příspěvek 
Krookous píše:
stim počítám... a předběžně cenová relace? :wink:

podle toho, jak moc to je v hajzlu...taky by nebylo špatný, kdybys to před tim umyl vapkou :wink:

uvidíme, ale často se tohle opravuje plastovejma lemama, ipou a tmelem...potom se to stříkne :wink:

vyfoť to, nějak celkově a přesně napiš, co s tim asi udělat no a podle toho se uvidí...díly si zařidim

30.11.09, 23:42
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak já mam auto extra čistý si teda myslim, ale kvůůli tobě to omyju než pojedu i s lemama atd.. aby jsi to neměl špinavý;-) Jinak jak jsem psal... stačí mi, když to nějak "sbastlíš", aby to prošlo technickou a ještě rok pojezdilo:-) Hlavně ty "díry" do zadních prahů.. na ty lemy, pokud to bude špatně vzhledově vypadat kdyžtak dokoupim plastáky, ale plastáky prahy se mi kupovat nece, už jen kvůli vzhledu a dalším nákladům...

1.12.09, 09:10

Příspěvek 
vyfoť, já si to dyštak umeju...počítej s tim, že nejsem ani z jednoho místa, co jsi psal nahoře :lol:

1.12.09, 20:13
Profil ICQ

Příspěvek 
Teď jsem koukal na mapu no.. cca 120Km tam a z5. To ještě zkousnu, když se dohodnem:-) Zítra budou fotky...

1.12.09, 20:34

Příspěvek 
ok, uvidíme, ale jak to bude nějakej extra pekáč, tak se mi do toho moc chtít nebude...hlavně sem koukal, jak to vypadá a fotřik to má docela nabušený...uvidíme :wink:

1.12.09, 20:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
ok, uvidíme, ale jak to bude nějakej extra pekáč, tak se mi do toho moc chtít nebude...hlavně sem koukal, jak to vypadá a fotřik to má docela nabušený...uvidíme :wink:

Žádnej pekáč to nebude :lol: Zítra fotky a uvidíš, ještě budeš prosit, ne sranda:D

1.12.09, 20:57
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další