|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
rozebrání škrtící klapky Fel 1,3 MPi
Autor |
Zpráva |
aeronaut7111
|
rozebrání škrtící klapky Fel 1,3 MPi
předem se omlouvám, někde to tu bylo, hledal jsem ale už jsem na to nekáp - rozebíral někdo z Vás klapku (kvůli čištění poťáků) ?
|
2.12.09, 11:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
klapka ven, šroubovák a násilí musíš a pochopíš miloš
|
2.12.09, 13:02 |
|
|
aeronaut7111
|
Mílošu díky... a nešlo by to bez toho "klapka ven" ? (mj asi diava co?)
|
2.12.09, 13:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
aeronaut7111 píše: Mílošu díky... a nešlo by to bez toho "klapka ven" ? (mj asi diava co?)
nebylo miloš
|
2.12.09, 14:07 |
|
|
Kristensen
|
Musíš ji sundat z motoru a šup na stůl, jinak na tom umřeš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
2.12.09, 16:00 |
|
|
anubisis
|
A jde v ní vyměnit ten potenciometr nějak? Protože jak jsem se díval na jednu co se mi válí ve skříni, tak jsem nenašel způsob jak ho vytáhnout aniž bych poškodil celý mechanismus se servomotorkem.
|
6.12.09, 18:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a myslíš že ten potenciometr koupíš samotnej ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.12.09, 18:56 |
|
|
anubisis
|
To určitě ne, ale mohl by se tam místo něj dát jinší, popř. pouze vyměnit tu dráhu z jinšího potenciometru, který by tam po úpravě pasoval.
Nevím kolik to teď stojí, ale kvůli špatnému potenciometru je přeci škoda kupovat celou klapku za 5000,- či kolik...
|
6.12.09, 20:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
anubisis píše: To určitě ne, ale mohl by se tam místo něj dát jinší, popř. pouze vyměnit tu dráhu z jinšího potenciometru, který by tam po úpravě pasoval. Nevím kolik to teď stojí, ale kvůli špatnému potenciometru je přeci škoda kupovat celou klapku za 5000,- či kolik...
chceš dávad lepší a jinší, dej klapku na funkční MPi a nahlaš vag, adresa 01, základní nastavení pole 098 a kolik máš napětí zleva v prvním a druhém okně pokud je tam 4.28 a 3.98V je klapka OK miloš
|
6.12.09, 21:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|