|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Bobesw
|
zrada v el. u skoda 120
ahok kluci,došly mi napady a venku je zima tak se obracím na vás. mam skodu 120m a při jízdě mi začlo problikavat dobíjení,byl sem asi 25km od bytu,tak sem zastavil a šel dozadu kouknout jesli třeba neupad kalbík z altíku,neupad,ale pro jistotu jsem je všechny dotlačil na doraz,pomohlo to asi na 500m,pak se dobíjení rozsvítilo na trvalo,spadly mi budiky,nešli směrovky,kontrolky a větrák topení-byl v zaplem stavu,motor nedržel volnoběh. po vypnutí větraku vyskočil otáčkoměr na asi 800ot/min a tam zustal vyset. Tak,špatné dobíjení měl na svědomí volnej řemen,po dotažení a změřěni dáva altík 13,6V ,ale budíky,kontrolky,větrák,blikny nadale nejdou-pojisky jsou v pořádku a světla tlumená,dálková jdou,startuje bez problemu,zadní skupinovky take fungujou komplet. V čem by mohl být zádrhel???
_________________ SMS na 722/635164 , vzkazy mužete nechavat na profilu Lide. BobesW a samozřemě odpovídat na TW
|
2.12.09, 16:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
druha poistka. vymen ju predpokladam ze tam mas taku tu polsku/taliansku plastovu. vymen za druhu a tuto zahod. ja som mal zvlastny problem, proste nesiel prud v obvode prvej poistky, multimetrom som ju prepipol ale jak bola v aute tak nesla tak so dal druhu a je to OK
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
2.12.09, 17:29 |
|
|
Bobesw
|
darklord píše: druha poistka. vymen ju predpokladam ze tam mas taku tu polsku/taliansku plastovu. vymen za druhu a tuto zahod. ja som mal zvlastny problem, proste nesiel prud v obvode prvej poistky, multimetrom som ju prepipol ale jak bola v aute tak nesla tak so dal druhu a je to OK
jj,take plastove bazmeky,porcelanové už došly. toto jak popisuješ mi dělala pojistka praveho předního světla,to mě nenapadlo,,,zitra zkusím a dám vědět
_________________ SMS na 722/635164 , vzkazy mužete nechavat na profilu Lide. BobesW a samozřemě odpovídat na TW
|
2.12.09, 17:36 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
ty palstkay jsou pro zlost se natahujou a smrstujou - schanet stare poctive keramicke... jedine dobre plastaky jsem mel kdysiva Bosch - ty opravdu fachali
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
2.12.09, 19:52 |
|
|
darklord
|
vetev: keramicke syslim na horsie casy, to sa bude vyvazovat zlatom... plastovych mam tri plne balenia za sedackami, takze to mi nevadi ze obcas nejaka odide...
|
2.12.09, 20:05 |
|
|
Šemik
|
Původní keramické pojistky jsou supr, nikdy je nevyhazuju vždycky opravím
Krom vlastní pojistky zkontroluj dotažení vodičů pod šroubkem, pokud ani potom tak spínačka.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.12.09, 21:31 |
|
|
Bobesw
|
Šemik píše: Původní keramické pojistky jsou supr, nikdy je nevyhazuju vždycky opravím Krom vlastní pojistky zkontroluj dotažení vodičů pod šroubkem, pokud ani potom tak spínačka.
bylo to pojistkou,byla v pořádku,ale blbla. ty šroubky dotahnu preventivně taky. dík moc za rady
|
3.12.09, 15:13 |
|
|
darklord
|
som ti usetril starosti... mna z toho slo porazit dva dni... vsetko som preliezol s mulitmetrom a ani bohovi prist na to kde ze zrada... nakoniec mi kamos vymelil poistku len tak bezradne a zrazu to slo...
|
3.12.09, 15:32 |
|
|
Bobesw
|
darklord píše: som ti usetril starosti... mna z toho slo porazit dva dni... vsetko som preliezol s mulitmetrom a ani bohovi prist na to kde ze zrada... nakoniec mi kamos vymelil poistku len tak bezradne a zrazu to slo...
však ti patři velký dik
|
3.12.09, 17:01 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Tie vase keramicke suprepoistky ma raz ojebabrali - prepalovali sa priamo pod ciapockou a vzdy vyzerali ze OK ale skutocne boli KO - a tak som ich nahradil plastovymi a odvtedy bol pokoj . Tych keramickych mam vela , na zraz donesiem
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
3.12.09, 21:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|