Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 06:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Na LPG jede na benzín nejede POMOC 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Pusty píše:
tu žárovku jsem zapojil jak říkáš doprostřed. Zítra to vše nafotím moc děkuji za rady

pokud ti teče benál do karbecu tak máš vadný kontakt na odpojení vstřikování, najdeš ho ve svazku nebo nacvaklý na konektoru řídící jednotky kokud nejsou kontakty cínovane a řešení svorkama Zn tak za čtyři až šest let nefachcí miloš

20.11.09, 20:28
Pspvek Reklama

Příspěvek 
fotky motorového prostoru jsou tady snad to pomůže http://img692.imageshack.us/gal.php?g=cimg0504.jpg
už si nevím rady byl jsem na dvou pc a nic z toho jeden říka špatné servo volnoběhu druhy hallův měnič .Nechci do toho rvát tisíce to si můžu rovnou koupit druhou fildu. Prosím poraďte.

23.11.09, 15:34

Příspěvek 
Pusty píše:
fotky motorového prostoru jsou tady snad to pomůže http://img692.imageshack.us/gal.php?g=cimg0504.jpg
už si nevím rady byl jsem na dvou pc a nic z toho jeden říka špatné servo volnoběhu druhy hallův měnič .Nechci do toho rvát tisíce to si můžu rovnou koupit druhou fildu. Prosím poraďte.

na tej poslednej fotke to je trocha vidieť, s konektoru RJ idú tie kábliky niekam do relátka, ak by si ten konektor vytiahol s RJ dal dole s toho kryt tak by si videl ktorý vodič je prerušený, na skúšku by si ho mal spojiť a vyskúšať chod na benzín, relé nevidím, ale po tých drátoch to relé musíš nájsť...

23.11.09, 16:21

Příspěvek 
Hele, tady je každá rada dobrá... já měl to samý, včetně "nového" čerpadla - benzín "tekl".. ale když jsem nakonec nas..ný vytáh celé čerpadlo, tak ta síťka byla upo celá zalepená černým sajrajtem (ten vzniká rozpouštěním gumového těsnění na víku nádrže pomocí výparů při !dlouhodobem! ježdění pouze na plyn... pak už jsem jen vyměnil filtr paliva... a jelo. Suma sumárum, pokud jede na lpg a na benal ne, tak 99% je zádrhel v dodávce benálu, a na 1% v distribuci (tj zalehlý vstřikovač- to poznáš když na něj připojíš 4V, tak cvakne a popojede jehlička-OK, když ne tak ultrazvuk)

3.12.09, 12:52

Příspěvek 
jo a abych byl přesný, tak celá sranda se děla v chorvatsku- tam hold pumpa lpg nebyla na každým rohu :) A na vstřik fungovalo taky mrsk do trouby na 100 stupňů, pak koneček do vody...

3.12.09, 12:55

Příspěvek 
aeronaut7111 píše:
jo a abych byl přesný, tak celá sranda se děla v chorvatsku- tam hold pumpa lpg nebyla na každým rohu :) A na vstřik fungovalo taky mrsk do trouby na 100 stupňů, pak koneček do vody...

to by mě moja asi nepochválila to dát do trouby. Zkusím ten drátek a uvidíme,už jsem zoufalý. Asi to budu muset dát do servisu a někomu pořádně zaplatit :?

3.12.09, 18:07

Příspěvek 
Tak jsem to vyřešil celý problém byl v řidicí jednotce nedával impuls do vstřikovače.Díky za vaše rady.

9.1.10, 18:08

Příspěvek 
Mal som presne ten istý problém že mi to nešlo na benzín iba na LPG.Mal som vadné benzínové čerpadlo.Kešd som otočil kľúčikom do prvej polohy tak nebolo počuť zvuk čerpadla,povýmene všetko ok.
Mal som ešte jeden prípad,že sa mi miešal benzín s LPG,voľnobeh akokeby na 3 válce po akcelerácii zhaslo (zmiešaná bohatán zmes).Po výmene malej krabičky za cca 23 Eur všetko OK.
Alebo spoj tie káble a bude to dočasne jazdiť,ale tú krabičku ak je to tým tak treba vymeniť,je to relé na odpojenie benzínu.

9.1.10, 21:10
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2