Oprava karoserie FAVORIT GREEN LINE - Pomoc!!!
| Autor |
Zpráva |
|
Krookous
|
gokralik píše: Tuším, že ti to bude muset vymontovat LPG servis. To bude taky něco stát...nebo se zkus domluvit, že si to vymontíš sám a on ti hodí pod to razítko za flašku.
Jj tak nějak v to doufám no.. pač mi je jasný, že oni si za to řeknou hodně:( Uvidíme...
|
| 3.12.09, 12:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Krookous
|
A co my, jak se teda dohodnem...? Chceš to nechat až na jaro, nebo jak? 
|
| 4.12.09, 18:51 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
ty vole, v květnu dělám maturu, to je napiču  ...no, radši se mrkni někde tam u vás a nebo to udělej sám ne?...700 lemy, 150 kit se skelnym vláknem, koupíš malou pixlu tlumexu nebo body a vocelák a jeto  ...jak řikám, radši se mrkni tam u vás, když nic nebude, pak se ozvi 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 4.12.09, 20:46 |
|
 |
|
varok
|
Jak jsem psal už v minulém dotazu, tak ty lemy by možná šly zamaskovat jen flexou a tmelem se skelnými vlakny. Sice to bude jen na chvíli, ale když se to udělá dobře, tak by to možná vypadalo dobře. Ty díry v prazích nevím, asi jen vyvařit.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 6.12.09, 11:56 |
|
 |
|
Krookous
|
Ondras83 píše: ty vole, v květnu dělám maturu, to je napiču  ...no, radši se mrkni někde tam u vás a nebo to udělej sám ne?...700 lemy, 150 kit se skelnym vláknem, koupíš malou pixlu tlumexu nebo body a vocelák a jeto  ...jak řikám, radši se mrkni tam u vás, když nic nebude, pak se ozvi 
Já jsem sem psal z toho důvodu, že nemam čas to dělat a hlavně prostory... jinak bych si to samozřejmě udělal  Pokud se Ti do toho nechce, tak to chápu, stačilo napsat ze začátku, nebo nereagovat  Oki zkusim si sehnat někoho poblíž... 
|
| 6.12.09, 18:36 |
|
 |
|
Krookous
|
varok píše: Jak jsem psal už v minulém dotazu, tak ty lemy by možná šly zamaskovat jen flexou a tmelem se skelnými vlakny. Sice to bude jen na chvíli, ale když se to udělá dobře, tak by to možná vypadalo dobře. Ty díry v prazích nevím, asi jen vyvařit.
To je hezký, ale popravdě studuji VŠ Informatika - Logistika ( Maturita Elektronické počítače ), něco málo o autě jsem se "naučil", lecos si udělám... a s něčím si poradím... tady bych zvládnul tak obrousit, natřít, přidělat plastový lemy, prahy zadělat ipou, popř. pěnou... Ale "flexo" znám tak kabel a "vlákno" optické  . Ale ted mi jde hlavně o to, že na to nemam prostory a moc času:-( Chtěl bych to mít před zimou, sněhem atd.. hotový, aby to na jaře nebylo ještě horší, popř. nebyli ty prahy complet kaput 
|
| 6.12.09, 18:41 |
|
 |
|
Ondras83
|
Krookous píše: Ondras83 píše: ty vole, v květnu dělám maturu, to je napiču  ...no, radši se mrkni někde tam u vás a nebo to udělej sám ne?...700 lemy, 150 kit se skelnym vláknem, koupíš malou pixlu tlumexu nebo body a vocelák a jeto  ...jak řikám, radši se mrkni tam u vás, když nic nebude, pak se ozvi  Já jsem sem psal z toho důvodu, že nemam čas to dělat a hlavně prostory... jinak bych si to samozřejmě udělal  Pokud se Ti do toho nechce, tak to chápu, stačilo napsat ze začátku, nebo nereagovat  Oki zkusim si sehnat někoho poblíž... 
chce nechce, já sem na tu maturitu z jara zapoměl  sorry, jinak by to neměl bejt problém
|
| 6.12.09, 18:44 |
|
 |
|
Krookous
|
Ondras83 píše: Krookous píše: Ondras83 píše: ty vole, v květnu dělám maturu, to je napiču  ...no, radši se mrkni někde tam u vás a nebo to udělej sám ne?...700 lemy, 150 kit se skelnym vláknem, koupíš malou pixlu tlumexu nebo body a vocelák a jeto  ...jak řikám, radši se mrkni tam u vás, když nic nebude, pak se ozvi  Já jsem sem psal z toho důvodu, že nemam čas to dělat a hlavně prostory... jinak bych si to samozřejmě udělal  Pokud se Ti do toho nechce, tak to chápu, stačilo napsat ze začátku, nebo nereagovat  Oki zkusim si sehnat někoho poblíž...  chce nechce, já sem na tu maturitu z jara zapoměl  sorry, jinak by to neměl bejt problém
Já osobně jsem ji dělal v září a taky to jde...  Ale tobě držím palce a chápu 
|
| 6.12.09, 18:46 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ondro tak to udělej ted ne ? 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 6.12.09, 19:58 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11976 Bydliště: Český Těšín
|
Na maturitu se stejně budeš učit jenom týden o svaťáku...takže máš času...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 6.12.09, 20:41 |
|
 |
|
Ondras83
|
gokralik píše: Na maturitu se stejně budeš učit jenom týden o svaťáku...takže máš času...
možná, možná ne, já nevim jak to bude, takže si práci posouvám...
sadra: no teď mám čas jen o víkendu a ty sou narvaný, ve škole sem s tim na štíru, takže ve všední den nemám čas skoro vůbec 
|
| 6.12.09, 21:25 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a táta nemá čas o víkendu ? 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 6.12.09, 21:25 |
|
 |
|
Krookous
|
V pohodě já to chápu, taky jsem chodil na Střední a vim, jak to tam před maturou hrotěj... Ale jinak stim učenim myslim, že ani ten svaták ne:D Jdu hledat jinam... 
|
| 6.12.09, 21:27 |
|
 |
|
Ondras83
|
Ondras83 píše: gokralik píše: Na maturitu se stejně budeš učit jenom týden o svaťáku...takže máš času... možná, možná ne, já nevim jak to bude, takže si práci posouvám... sadra: no teď mám čas jen o víkendu a ty sou narvaný, ve škole sem s tim na štíru, takže ve všední den nemám čas skoro vůbec 
ne 
|
| 6.12.09, 21:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |