|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
DoggazzCZ
|
Výměna motoru
Zdravím vás... Rover nevyšel a pod ruku se mi dostala Audi A3. Bohužel je tam motor v háji, takže je potřeba ho vyměnit. S tou vadou bych jí mohl mít za 48 tis.. Má k tomu novej motor 1,6 a dala by mi jí za 8500 a ještě když by zařídila výměnu, tak by se cena dostala na 60 tis.. Jinak je to v plný výbavě, 97 rok. Tak co myslíte, mám do toho jít? Nešel by motor sehnat levněji, případně kolik taková výměna v servisu stojí? Dík moc za rady a názory.
_________________ Škoda Forman 1,3 BMM, r.v. 94
|
6.12.09, 17:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
cca....no 5 let zpátky už to bude, stál 100koňovej motor 1,6 do okty 15 tis, výměna tak na 2 dny
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.12.09, 17:49 |
|
|
Pech.
|
jakým způsobem je zničen ten motor?
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
6.12.09, 18:58 |
|
|
DoggazzCZ
|
Pech. píše: jakým způsobem je zničen ten motor?
Tak to nevim... Prej jsou problémy se startováním a celkově je prej zralej na výměnu.
_________________ Škoda Forman 1,3 BMM, r.v. 94
|
6.12.09, 19:00 |
|
|
Pech.
|
tak to zjisti
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
6.12.09, 19:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
rychle bych od toho utíkal jinak je to na tobě jak ses na to uvařil, 13 let starý krám počkej až se ti ta plná výbava začne srát, ohne se ti kladka, přestane vypínat spojka, začne chcát servo, cukat váha, unikat klima, stahovačka, centrál to je požitek miloš
|
7.12.09, 15:01 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
To je fakt, moje heslo zni: co v aute neni, nemuze se pokazit. Proto zasadne minimalizuju vybaveni, ktery muze ohrozit pojizdnost. (Jako treba.. alarm mam i s ovladanim dveri, ale imo nemam, kdybych ho mel, vypina mi radio a mozna svetla)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.12.09, 20:31 |
|
|
darklord
|
Viky: odkedy mam radio s tym odnimatelnym panelom tak jazdim vecsinou bez radia... panel sedi doma na polici, a ja si t vsimnem vzdy az ked uz sedim v aute. A to iste co sa tyka imo, jak som to prvy krat u kamosa "zapol" tak som potom skoro rozobral zapalovanie ked som to vecer ani za boha nemohol natocit...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.12.09, 20:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|