Autor |
Zpráva |
audi84301
|
kontrolka oleja
Dneska som menil olej a filter a teraz dlhsie trva po nastartovani motora zhasnutie kontrolky mazania.olej je ten isty ale filter je inej znacky fiam predtym fram.doteraz to nikdy nerobilo.a aj pocut dlhsie zdviahatka cca10s.moze mat nato vplyv ten filter.ak he da sa vymenit filter bez vypustenia oleja?vsetky radysu vitane diky
|
6.12.09, 22:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo filtr je šit dej MANN a máš po problému
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.12.09, 22:40 |
|
|
Nepér
|
Necháš to stát přes noc a ráno filtr prohodíš, moc toho snad nevyteče ale ve filtru něco zůstane.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.12.09, 22:47 |
|
|
audi84301
|
a mozem ho vymenit aj bez vypustenia oleja.nevytecie cely?
|
6.12.09, 22:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ne jenom to co je ve filtru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.12.09, 22:50 |
|
|
Nepér
|
Když to necháš přes noc stéct dolu, nic moc by uniknout nemělo, z motoru ne. Ale z filtru něco poteče, maximálně tak 2deci.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.12.09, 22:51 |
|
|
darklord
|
no vzhladom na to ze mas daky shit filter tak to nechaj den odstat (vsetko co je nad urovnou filtra stecie nazad - to by s normalnym filtrom neurobilo) potom ho odsrobujes (das si pod to handru, isto nieco kapne), na novom namazes tesnenie olejom a zasrobujes novu poriadny filter napr zminovany MANN. hotovo
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.12.09, 22:52 |
|
|
audi84301
|
mislite ze znacka FIAM je horsia ako FRAM.inac ten FIAM stoji 5eur a FRAM 12eur tak asi hej.tak naco ich vyrabaju?
|
6.12.09, 23:01 |
|
|
darklord
|
a naco robia vietnamci teplaky aididai za 100korun ked adidas uz ich robil pred nimi, len za 1000?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.12.09, 23:23 |
|
|
michalkatka
|
mám filter Bosch a som spokojný... kontrolka zhasne ešte pri štartovaní...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.12.09, 01:07 |
|
|
NOVON
|
V motoru máš hydroštely,tak že je třeba použít filtr se zpětným ventilem uvnitř.Některé levné filtry jej vůbec nemají anebo je špatně nastaven.Taky je důležité jaký používají filtrační papír-průchodnost papíru..Proto v audině používám jen MANN,HENGST,BOSCH,CHAMPION a pokud zrovna neseženu tak FRAM..Vyzkoušel jsem snad už všechny značky a tyto jsou v pohodě.To samé platí u filtrů vzduch a palivo..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
7.12.09, 07:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NOVON píše: V motoru máš hydroštely,tak že je třeba použít filtr se zpětným ventilem uvnitř.Některé levné filtry jej vůbec nemají anebo je špatně nastaven.Taky je důležité jaký používají filtrační papír-průchodnost papíru..Proto v audině používám jen MANN,HENGST,BOSCH,CHAMPION a pokud zrovna neseženu tak FRAM..Vyzkoušel jsem snad už všechny značky a tyto jsou v pohodě.To samé platí u filtrů vzduch a palivo..
přesně tam nejde o značku a že máš po problému naprostý omyl,
zpětný ventil aby z filtru nic neuniklo a ne všechno vyteklo, pak je tam další ventil když se honem olej neprotlačí filtrem pustí ho přetlakový ventil do motoru, takže výběr filtru se dělá podle nového katalogu a ne kdo vám co nakuká, nebo že značka něci řeší miloš
|
7.12.09, 08:33 |
|
|
NOVON
|
MILOUŠ: Musel jsem si to přečíst 3 krát a stejně jsem to moc nepobral..Někdy fakt píšeš divně.. By mě zajímalo,jestli se někdy shodneme..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
7.12.09, 10:30 |
|
|
Ondras83
|
mann maj údajně zpětnou klapku všechny
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.12.09, 17:19 |
|
|