|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Doufám, že Šemik nedělal nějaký pokusy ...
| Autor |
Zpráva |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
 Doufám, že Šemik nedělal nějaký pokusy ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 18.2.07, 18:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
roman heller
|
 Re: Doufám, že Šemik nedělal nějaký pokusy ...
Matthes píše: http://www.novinky.cz/krimi/vybuch-strelneho-prachu-v-plzni-poskodil-byty-a-zranil-muze_109641_nkrk2.html 
....  ..  ..  ..  ..
|
| 18.2.07, 19:45 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 Re: Doufám, že Šemik nedělal nějaký pokusy ...
odpoledne mi psal smsku, takze asi to nebyl on 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 18.2.07, 20:20 |
|
 |
|
Šemik
|
To by se ti líbilo, viď  Všude se chlubit že jsi znal toho atentátníka, co srovnal plzeň se zemí  Kdepak, střelný prach ne... Až bude zpráva že mladistvý v Čechově ulici způsobil požár města při mytí karburátoru, tak to pak jo 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 19.2.07, 16:32 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
No o karbu mi ni nemluv. Prijel kamos s rapidem, zacouval do garaze a ja asi za 15 minut odpojoval benzinovou hadici a vono to este bylo natlakovany  a trochu benzinu mi striklo na vejfukovy potrubi, asi sekundu se to tam varilo nez se benzin vyparil  Este ze to neblaflo  no patri to mezi ty prihody s nezavrenou kapotou (se mi stalo zas vcera  ) a nedotazenym brzdovym tremen (to se nestalo me ... )  No tak pouceni pro priste no 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 19.2.07, 17:46 |
|
 |
|
Martin
|
To mi připomíná:
Martin píše: To já když jsem měnil motor na 120, tak jsem pak nasazoval čelo a jak je přívod na tankování plynu, tak jsem tu převlečnou matici na trubce dotáhnul jen rukou (bylo to myslím na 15tku klíč, kterej sem neměl po ruce) a že si pak skočím pro klíč do garáže a utáhnu to na fest. V tom fofru jsem na to samozřejmě zapoměl a pak s tím jel táta tankovat, ženská nasadila hubici, pustila to a jen se z auta zakouřilo. Všechny hadice a baterka, která je hned naproti byly celý omrzlý, ale nic se naštěstí nestalo. Ženská chtěla hnedka volat hasiče, ale táta jí to naštěstí rozmluvil. No představa LPG u rozžhaveného výfuku je opravdu úděsná. To je asi největší průser, co sem udělal, i když se naštěstí nic nestalo, ale bylo to o hubu.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 19.2.07, 21:17 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|