HTP..tak to je mazec!!!!!!
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ne tohle bylo letos příkop loni
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.12.09, 21:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
ondra120 píše: ...a až budete v půlce, tak já začnu startovat bandita, jo?
A nakonec pojedou ti rozumnější a budou sbírat z cesty kusy klikovek a ojnic.
(Machrujou, protože ví, že užovkáři se jim na nějaké sprinty vykašlou. )
|
6.12.09, 23:13 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
6.12.09, 23:22 |
|
|
patrik-hp
|
Náhodou HTP 12V jede docela obstojně..Jejich nemoc je to přehřívání oleje díky tomu katalizátoru co vyrábí běžně i 700st-800st.Od toho se ničí olej a jdou srát katalizátory,sedla,zdvihátka,vodítka.Měl by být kratší interval výměn oleje a možná i chladič,pak by to bylo v klidu.Ten přeskok řetězu se stával,protože jedna vodící lišta-pravá,byla udělána krátká....Ale stejně bych nařídil kontrolu rozvodů okolo těch 200.000 km...Ono totiž časem hrozí,že se řetěz v místě hydro napínáku potká s řetězem na druhý straně a tím už se nebude napínat ale opírat.. . Normálně to tedy není na to závodění no,ale pokud to drží ten druhej do těch 6000sti tak to docela jede... Je to spíš pro starší a pohodové řidiče.Pro firmy a závodníky né,protože tomu dávaj na frak a je to každou chvíli s kontrolkou motoru na hale.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
7.12.09, 00:29 |
|
|
Dawid130
|
Tak a teď mě všichni ukamenují, když sem dám jedno video co?
Fabia 44kW 6V
|
9.12.09, 15:22 |
|
|
ferrari
|
Capricorn píše: A copak sprinty vyřeší když se tady bavíte o maximální dosažitelné rychlosti? Najdete snad tak dlouhou štreku abyste mohli neustále a donekonečna zrychlovat když přes 150 Km/h už to bude stejně jen fraška kde bude jednooký králem mezi slepými? Jste jako děti... Je mi u zadele jak HTP jezdí a kolik má maximální rychlost. Nekoupil bych si jí ale zároveň jí nebudu pomlouvat protože je mi ukradená. ale to sa predsa od max. rýchlosti zvrhlo k dynamike...a mne je to vcelku jedno, bo nemám ani Feldu, ani Fábku, ale dostanem sa do červeného poľa, ke´d vidím tie rýchlosti...no a mňa by hlavne zaujímalo, či to na HTPčku je realita, alebo ilúzia (totiž som už spomínal, že ja som na HTpčku niekoľkokrát jazdil a bol som pozitívne prekvapený)...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
9.12.09, 16:25 |
|
|
ferrari
|
Heh, nielen HTP hania... http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=20113
Teda, neviem, aké je to MPi 55kW, ale asik 1,4 16V 55kW...bo čo som počul, sú to tiež nie veľmi spoľahlivé motory...hlavne nie tie prvé modely...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
9.12.09, 16:47 |
|
|
barton
|
http://www.youtube.com/watch?v=5pHtMZaU ... re=related 12ventil bych asi nedal se svim prevítem
No a co se týká toho rozvodu-má to dětský mouchy no.Když si to přeberu,tak je tohle první ohc rozvod vůbec ,co nakreslila česana a je v sériové výrobě
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
9.12.09, 17:20 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
jako že bysme tam s užovkama nedojeli ? Tož to nééééé
To nehrozí....
(a já si klidně ten sprint střihnu, vyhnat pavouky z výfuku není naškodu - jen by mě zajímalo, jaká bude cena za poslední místo )
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
9.12.09, 17:49 |
|
|
Ondras83
|
poslední mám já
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.12.09, 18:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Posledni mista maj rezervovany stotricitkari Ale to by nebylo spatny, mohl bych se umistit smerem vepredu taky jednou v necem (okolo 6. mista?)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.12.09, 19:03 |
|
|
paži
|
130takáři (já a josef) vás pěkně rozsekáme
Teda pepa možná, já nevím jestli mi to pojede
|
9.12.09, 19:08 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Posledni mista maj rezervovany stotricitkari Ale to by nebylo spatny, mohl bych se umistit smerem vepredu taky jednou v necem (okolo 6. mista?)
kdo bude těch 5 vepředu ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.12.09, 19:38 |
|
|
Dawid130
|
Sadra17 píše: Matthes píše: Posledni mista maj rezervovany stotricitkari Ale to by nebylo spatny, mohl bych se umistit smerem vepredu taky jednou v necem (okolo 6. mista?) kdo bude těch 5 vepředu ?
|
9.12.09, 19:45 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
ondra120 píše: jako že bysme tam s užovkama nedojeli ? Tož to nééééé To nehrozí.... (a já si klidně ten sprint střihnu, vyhnat pavouky z výfuku není naškodu - jen by mě zajímalo, jaká bude cena za poslední místo ) Užovkám věřím... ty přejedou i Ural na jeden kvalt, kor ta Tvá... Spíš sem ryl do fatala
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
10.12.09, 00:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|