Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 23:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 blikanie svetiel 
Autor Zpráva

Příspěvek blikanie svetiel
ahoj,mam skodu fabia 1,4 mpi 50kw.viete mi poradit??ci mam nastartovane auto alebo nie tak stale mi blikaju svetla vo vnutri auta aj radio a aj stretavacie svetla.servom to nemoze byt lebo to nema nic spolocne stym ked nieje nastartovane.kablove zvazky tiez niesu hnite.cim to moze byt?

9.12.09, 15:21
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
snímačem natočení volantu :wink: ten spíná servo (je elektrický) a alternátor nestíhá dobíjet :wink:

9.12.09, 15:45
Profil ICQ

Příspěvek 
ale bude to aj tym ked len zapnem vnutorne svetlo alebo radio???bez nastartovania??

9.12.09, 15:50

Příspěvek 
já nedávno něco podobnýho řešil na nisanu almera dělalo to hlavně za jízdy a bylo to alternátorem po repasy dobrý.projed kontakty baterie a pořádně je očisti skoukni přívody k alternátoru očisti napadá mi že by moh bejt nákym způsobem nakoplej regulátor altíku taky se podívej na přívod k pojistkám.mrkni na konektory v pojistkovce zda sou všechny docvaklý.skus ten altík komplet odpojit od elektriky a skus jestli to bliká či ne. :roll:

9.12.09, 16:58

Příspěvek 
altik som odpojil a aj tak to blika.kontakty som vycistil a aj dotiahol a stale to robi.to som hned vsetko urobil naraz.ktovie ci to nemoze byt tym pocitacom co riadi svetla

9.12.09, 18:39

Příspěvek 
pokud je tam náký origo automat na rozsvěcení světel tak by to mohlo bejt tim a měla by to odhalit diagnostika pokud je tam něco dodělavanýho tak bych to odpojil a skusil :roll:

9.12.09, 19:20

Příspěvek 
ale co stym moze byt ked to robi aj ked nemam kluc v zapalovani a zapnem len vnutorne osvetlenie

9.12.09, 19:25

Příspěvek 
Zkus si zapojit světla přímo na baterku, ať vyloučíš chybu baterky, pak ti zbyde už jenom chyba nějaké jednotky, která ti nějak špatně reguluje napětí.

9.12.09, 19:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
a moze to byt zle aj tym ze je na figu napr snimac otacania volantu???ma stym ten snimac nieco spolocne aj ked je auto nenastartovane?

9.12.09, 19:54

Příspěvek 
to je divný jen se ptam ten altík si při skoušení odpojil jak od přívodu z baterie tak i ten konektor co de přez něj kontrolka? jak to bliká -lehce to poblikává či to skoro zhasne a pak se to rozsvítí? ještě se ptam nezapojoval někdo zásuvku TZ či ji někdo neměnil? :roll:

9.12.09, 19:55

Příspěvek 
altik som uplne odpojil a dal som ho aj na diagnostiku na pocitac.regulator je dobry a aj uhliky su dobre.blika to riadne ako keby som na niekoho blikal dialkovymi svetlami.zo zasuvkou nikto nic nerobil

9.12.09, 20:01

Příspěvek 
Když ti to dělá i při vypnutým motoru, nebo úplně bez klíčku, tak s tím snímač pravděpodobně nic mít nebude. Zkus si nějakou žárovku dát přímo na baterku a napič, co se stalo.

9.12.09, 20:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
http://forum.skodahome.cz/lofiversion/i ... 63412.html http://forum.skodahome.cz/lofiversion/i ... 77797.html mrkni sem tady se o tom těž hovoří :roll:

9.12.09, 20:21
Mistr mechanik

Příspěvek 
stefanl píše:
altik som uplne odpojil a dal som ho aj na diagnostiku na pocitac.regulator je dobry a aj uhliky su dobre.blika to riadne ako keby som na niekoho blikal dialkovymi svetlami.zo zasuvkou nikto nic nerobil

napoj auto na vag a nahlaš v bloku měřených hodnot řj motoru dobíjení, pak udělej souběh řídících jednotek s výčtem závad a napiš jaké jsou závady v patěti závad u různách jenotek miloš

9.12.09, 20:24

Příspěvek 
p.s. píše:
http://forum.skodahome.cz/lofiversion/index.php/t63412.html http://forum.skodahome.cz/lofiversion/i ... 77797.html http://forum.skodahome.cz/lofiversion/i ... 77208.html mrkni sem tady se o tom těž hovoří :roll:

9.12.09, 20:33
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další