Čip felda BMM a vačka 265/258
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
kolik stojí vačka s čipem u ME na BMM ?...na mejly neodpovídá a volat mu jen kvůli ceně nechci
no a co to udělá s motorem?...jesi to má vůbec cenu (nahlodala mě RRS felda, co má na BMM 109 koníků)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.10.09, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Jo Ondráši, ale přečti si prosím na virtu, že to má převrtané na 1490ccm. Na takový obsah už to takový zázrak není jako na 1290ccm. Ale i tak obdivuhodné. Ta fileta je docela pěkně zpracovaná. I když já feldy moc nemusím, tahle se mi docela líbí. Já Čepkovi z Excelu už psal třikrát, ale na maily opravdu neodpovídá. Dokonce jsem mu volal, ale slíbil mi, že mi odepíše ale h....o
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.10.09, 11:06 |
|
|
Ondras83
|
varok píše: Jo Ondráši, ale přečti si prosím na virtu, že to má převrtané na 1490ccm. Na takový obsah už to takový zázrak není jako na 1290ccm. Ale i tak obdivuhodné. Ta fileta je docela pěkně zpracovaná. I když já feldy moc nemusím, tahle se mi docela líbí. Já Čepkovi z Excelu už psal třikrát, ale na maily opravdu neodpovídá. Dokonce jsem mu volal, ale slíbil mi, že mi odepíše ale h....o
no to já všechno vim...z 1,3jky by se těch 80 koníků s hlavou a vejfukem dalo možná dostat
|
10.10.09, 13:25 |
|
|
varok
|
Možná i více, ale to už by musel být motor více upravován.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.10.09, 22:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: kolik stojí vačka s čipem u ME na BMM ? 8 a nějaký drobný
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.10.09, 06:42 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: Ondras83 píše: kolik stojí vačka s čipem u ME na BMM ? 8 a nějaký drobný
jakto víš?
|
11.10.09, 08:37 |
|
|
Jarda S.
|
feliciaklub chlapče
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.10.09, 08:39 |
|
|
Ondras83
|
prostitutka, to je dost ...sem myslel tak 6tku
edit: ale já chci jen vačku a čip, bez hlavy, to víš?
|
11.10.09, 08:47 |
|
|
Jarda S.
|
s hlavou je to o pět víc
|
11.10.09, 08:48 |
|
|
bitmap
|
Sadro, Sadro, kdybys tak neveril vsemu, co kde najdes napsany ...
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
11.10.09, 08:51 |
|
|
Ondras83
|
no, zatim na to kálim, budu to shánět, až na to budu mit...koukám, že i tu vačku v popisu mám napsanou blbě
|
11.10.09, 09:04 |
|
|
Ondras83
|
zase se nudim
stejně, kdybych to nechal udělat (čip, vačka, hlava) tak na plyn pojedu stejně jako se seriej...jak to přepne na LPG tak to je vlastně karburátor s elektronickym zapalováním
co potřebuju na ostřejší vačku?...zvětšit rozsah předstihu? (plnění motoru se vyřeší, to se seřídí LPG a vzduch neřešim, klapka je dost velká)
|
13.12.09, 15:46 |
|
|
Ondras83
|
up
|
13.12.09, 22:02 |
|
|
patrik-hp
|
Ondro vyzkoušej to. Teoreticky by to mohlo fungovat i na nedostatky jako je plyn a jeho výkon a nemožnost ladit trošku předstih,ten ale můžeš z části kompenzovat větším stupněm komprese....U tý 260.... Když ti řeknu že ten červenej má oproti sérii cca o tři stupně větší předstih a pouze sériově osazenej karburátor,tak nevidim problém....Prakticky nevim,jakej tvůj stroj má předstih v provozu za studena,za tepla,nevim ani jakej má průtok paliva.Benzín nepočítejme,ten by to zavřelo nadobro.On už totiž volnoběh je tak bohatej,že by lambda asi kulila oči Důvod?Ta vačka. Ten plyn zní zajimavě,pokud tedy není ovlivňována jeho bohatost nějakym elektrošmejdem.,Pak ti nic nebrání se do toho pustit,otevřít kohout plynu co to dovolí,vačka stojí 2000,- víc kromě tvých rukou nepotřebuješ
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
13.12.09, 23:21 |
|
|
M@rtin
|
Motor-excel .....
zatím pouze velice dobré zkušenosti, domluva po telefonu skvělá, dohoda o úpravě též. do 14 dnů od přivezení rozebraného motoru, nový motor vrčí v ME na zabíhačce.
1,3MPi původně najeto cca 45tkm
Provedena GO - nové rozvody, ložiska, šrouby, čepy, podložky vložek, kroužky, těsnění, gufera
Úpravy hlavy a vačka 265/258, vyvážení kliky, setrváku a spojky.
Výkon cca 65 - 68kW, tak uvidíme jestli to bude někde znát až se to vymění místo původního s 50kW
|
14.12.09, 08:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|