|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mcepelka
|
Svítící kontrolka
Potřebuji poradit. Po přestavbě Škody SuperB 2,8 na LPG, mi začala svítit kontrolka systému kontroly výfukových plynů. Je to normální , nebo to mám reklamovat? Ten co provedl přestavbu tvrdí , že je to normální.
Děkuji za radu.
|
15.12.09, 13:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
asi normální, protože lambda neví....
kolik to žere?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.12.09, 13:40 |
|
|
mcepelka
|
Ondras83 píše: asi normální, protože lambda neví....
kolik to žere?
Do 13l
|
15.12.09, 13:59 |
|
|
Drak
|
Spotřeba je normální, ale svítící kontrolka už moc ne. Buď hlídá benzín, nebo plyn (předpokládám, že jde o sekvenční vstřik) a chybu hlásit nemá.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.12.09, 15:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky mám superba 1.8 T a svítí kontrolka motoru po několika reklamacích se zas rožne majitel si zvykl a časem i ostatní
LPG je oblbovací zařízení které stávající řídící jednotka motoru sem tam nechápe miloš
|
15.12.09, 15:51 |
|
|
mcepelka
|
Drak píše: Spotřeba je normální, ale svítící kontrolka už moc ne. Buď hlídá benzín, nebo plyn (předpokládám, že jde o sekvenční vstřik) a chybu hlásit nemá.
Je to sekvenční.
|
17.12.09, 14:48 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|