|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Fishboun
Registrován: 3.1.08, 19:17 Příspěvky: 100 Bydliště: Uničov-Olomoucko,Brno
|
 Kastle
Zdravicko kamaradi, tak jsem si konecne dotahl karoserii do garaze a pustil se do celkove rozborky. Po sundanu prednich blatniku jsem se zdesil podbeh na prave strane je z vrchu uplne shnily a u napravnice taky. Toz jsem se rozhodl koupit cely podbed, ale ted je otazka... Vyměnit cely nebo to jen nejak poslepovat, protoze je tam docela dost zdraveho plechu. Dalsi korozi postizena mistajsou, prah vzadu, levy zadni podbeh a jeste par pitchovin se kteryma jsem pocital. Prosim o radu, zna to s touto karoserii dotahnout konce nebo sehnat jinou, zdravejsi? Pujde tqam 5ti kvalt a tato kastle je pro 4kval(jeste starsi karoserie). Diky za prospevky kolegove 
_________________ shade is future!!!
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
| 14.12.09, 18:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
na co to chceš? Kterej rv to je? Kolik do toho hodláš vrazit?  jinak pokud není vytrženej domek ramene, opravit jde téměř vše  a určitě bych spíš měnil podběh než to lepil jak vlaštovka hnizdo... 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 14.12.09, 18:35 |
|
 |
|
Fishboun
|
r.v. 83 a bude to spis show car s cca 60-80 PS motor mam uz vyreseny, naprava zadni ze 130ky a par sport.uprav dle rally planu 130L/A proste si s tim tak hraju, uz jsem do toho dal za ty nejaky upravy a pad sport nebo novych dilu+vybaveni garaze  cca 25-30000,- Ja jsem nejvic udelal chybu, ze jsem ji chuderku nechal na pospas povetrnostnim vlivuv skoro 2 roky takze to dost utrpelo,ale uz je v suchu a koroze se odstranuje neni ji moc,ale urcite se jeste neco najde.
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
| 14.12.09, 19:52 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
v první řadě prohlídnout řádně nosný části a podlahu, takže každopádně zvednout koberce, prohlídnout prahy pod nima a potom ořezat venkovní práh a omrknout vnitřní část, aby jsi vůbec měl na co vařit, omrknout zadní kapsy kde drží v karoserii rameno a v přední části vše kolem úchytů nápravnice včetně mostu na rezervu, pak zvažovat co dál.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 14.12.09, 19:58 |
|
 |
|
Fishboun
|
jasna vec podlahu jsem vyvaril minuly tyden, prah je i s vystuhou v haji, kapsy ok uchyty az na prevodovku tam to bylo kdysi trochec vytrhly,ale ted se to bude vyvarovat, napravnice nova most ok, ted podlahu celou poradne vybrousim a uzdravim, nejvic trpi kufr a ten predek obecne... chjo 
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
| 14.12.09, 20:16 |
|
 |
|
Fishboun
|
Tyo ted me napadla takova vec. Co kdyz se posune B sloupek dozadu o 8cm? Mam strach o statiku,ale vypada to cool. Mate s tim nejake zkusenosti? uz jsem neco podobneho videl na virtu... o dvere nejde to mam docela vyreseny,ale ten sloupek je preste v tezisti, to by se muselo asi nejak vystuzit... 
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
| 16.12.09, 18:05 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Gemini to dělal
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 16.12.09, 18:18 |
|
 |
|
Fishboun
|
a funguje mu to?
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
| 17.12.09, 11:13 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Gemini má ale klec, okouknout to můžeš tady
naše autá > škoda 130 maxi
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 17.12.09, 11:36 |
|
 |
|
LiMaK
|
s tim slopkem neuvazuj vubec neco jak pises o tezisti....pokud ho jen chces posunout o 8cm, tak neni problem, pokud by jsi jej odstranil uplne, to uz problem je...
rapid ma ten sloupek taky o cca 10cm posunutej a podlaha je stejna se 120...rapid ma delsi dvere..asi tak
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
| 18.12.09, 05:03 |
|
 |
|
VeTeV
Senior TW team
Registrován: 18.6.09, 09:44 Příspěvky: 766 Bydliště: kde si ustelu, tam si lehnu...
|
tak záleží jak moc je to shnilé a jak moc jsi zručný - já to lepil - jakože hořejšek a spodek - každopádně dens bych to asi vymněnil celé - jen je to drbačka a to sraní s tim není žádna prča - musí to prostě seděta Šáde je papír, neboli je nutno si hlídat kam kde co utíká  )
k tom 5q vs 4q - nemáš - li přípravu na 5q je nutné z jiné kastle na 5q sehnat plech, který se posléze vevaří do nosníku - uřezat kus nosníku navařit tento plech aby se tam 5q dostal... na báchorky tipu vybouchal jsem to kladivem moc nevěřím, neboť ten nosník je v této částe ultra silnej....
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
| 18.12.09, 11:04 |
|
 |
|
Fishboun
|
To VeTeV: ja taky neverim poveram vybouchal jsem to kladivem. Da se nekde sehnat ten plech nekde v obchode,nebo vyrezat z jine shade? Zrucny docela jsem,ale teprve se vse ucim
To LiMak: To je jasny ze ho nechci odstranit jen ho posunout o 8 cm je to idelalni. jinak to asi taky vystuzim nejakym ramem nenapadnym... prece jen s tim chci taky vyjet na silnici  [/b]
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
| 18.12.09, 11:47 |
|
 |
|
VeTeV
Senior TW team
Registrován: 18.6.09, 09:44 Příspěvky: 766 Bydliště: kde si ustelu, tam si lehnu...
|
vrakáč - tam jich bude mrtě... odbodovat a pak vyřezati nosník a zpět nabodovat... ale jestli siu troufáš na přesun Bsloupku tak podběh udělej v celku a je to 
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
| 18.12.09, 11:51 |
|
 |
|
Fishboun
|
taky ze jo... uz je nachystanej, nebudu to lepit!!! A s tim plechem to snad nebude takovy proble,ale je na to jeste cas... zacinam predkem a delam porad napravy...
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
| 18.12.09, 18:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama