Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Jj...sám jsem nevěřil, že to takhle dovede klepat. A taky to klepalo jen při rozjezdu/brždění a na velkých dírách.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.12.09, 11:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
NOVON píše: Jak myslíš STARÉ silenbloky..To jako z fava 88-92??
áno, starý typ, kde je plná guma a samostatná objímka.
inak tie panty dverí si skontroluj tiež, ja som to mal tak isto.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
15.12.09, 11:28 |
|
|
torreto
|
ano v zabere,a hlavne ked idem do kopca.ked idem po rovine ani nie,iba pri zatoceni dolava,doprava mi to nerobi.
|
15.12.09, 12:12 |
|
|
torreto
|
takto.v zabere iba ked idem do kopca alebo lavotocivej zakruty,po rovine ani nie,a huci aj ked idem na volnobeh dole kopcom ale menej ovela a tiez iba v lavotocivej zakrute.takze iba ta dlhsia poloos to robi.ale sak som to mal u 3 mechanikov a hovorili ze klby su nove,a viac mi nepovedali,bo mi robili nieco ine..
|
15.12.09, 19:36 |
|
|
varok
|
Zkoušel jsem všechny dveře a ty to nejsou. Měl jsem povolené šrouby u těch objímek. To je divné, vždyť jsem je při montáži dorval na krev. Pořád tam ale něco klepe a nevím co. Já se z toho asi po..ru.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.12.09, 21:12 |
|
|
varok
|
Pro srozumitelnost: Mám vyměněnou nápravnici, nové ramena i s čepy a všemi silentbloky. Nový ten silentblok pod motorem(telefon). Všechny šrouby jsem dal nové. Pořád ale jezdím a klepe to, jako by byla volná náprava. Dělá to hlavně pří prudkém rozjezdu, při větších nerovnostech. Ty zadní silentbloky nakonec jsou dobré, nejsou potrhané. Už fakt nevím, co by to mohlo být. Tlumiče?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.12.09, 19:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Pro srozumitelnost: Mám vyměněnou nápravnici, nové ramena i s čepy a všemi silentbloky. Nový ten silentblok pod motorem(telefon). Všechny šrouby jsem dal nové. Pořád ale jezdím a klepe to, jako by byla volná náprava. Dělá to hlavně pří prudkém rozjezdu, při větších nerovnostech. Ty zadní silentbloky nakonec jsou dobré, nejsou potrhané. Už fakt nevím, co by to mohlo být. Tlumiče?
a co třeba takový fígl při jízdě po nerovnostech mírně přibrzdí nezmizí klepec? miloš
|
18.12.09, 20:17 |
|
|
varok
|
Myslíš jako jestli nejsou v háji třmeny? Jsou tam držáky asi rok staré. Ty původní měli vyglajdanou díru. Že by po roce šli srát? Díky, vyzkouším.
|
18.12.09, 20:45 |
|
|
Pech.
|
mně se stalo, že jsem ve žlábku na střeše zapoměl vrták, jedu, klepalo klepalo, klepalo, já rumploval za kolo, nic, skákal po autě nic... nic... a klepalo a klepalo...
když jsem tam ten vrták našel.. to bylo čur.áků....
klepalo to stejně jako když ej v prdeli tlumič...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
18.12.09, 21:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Myslíš jako jestli nejsou v háji třmeny? Jsou tam držáky asi rok staré. Ty původní měli vyglajdanou díru. Že by po roce šli srát? Díky, vyzkouším.
já jednou opravil ty vodítka a borec přijel že mu v tom zas mlátí tak na to mrknu a na obou deskách polímané pérka a lítaly zas desky miloš
|
19.12.09, 08:34 |
|
|
varok
|
Tak já zkusím zkontrolovat ty brzdy. Už jsem to tolikrát opravoval, asi to nedám. Pořád mi to nějak nejde. Opravím, jezdím asi rok a zase něco. Jednou vymlácené díry v těch držácích třmenů. Pak zase v prdeli pístky. Furt něco.
|
19.12.09, 13:07 |
|
|
varok
|
Tak jsem zkoušel ty třmeny a nějaká jemná vůle tam je. Že by odešly zase ty držáky třmenů, nebo zase zaseklé pístky? Ty držáky jsou ale asi rok staré a origo Lucas. Za rok jdou srát? To snad ne?
|
20.12.09, 10:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Tak jsem zkoušel ty třmeny a nějaká jemná vůle tam je. Že by odešly zase ty držáky třmenů, nebo zase zaseklé pístky? Ty držáky jsou ale asi rok staré a origo Lucas. Za rok jdou srát? To snad ne?
třeba jdou srát jsou origo, ale pořád mi chybí že jsi třeba najel na kostkovou silnici vepředu rampluje přišlápneš brzdu a ticho nebo rampluje dál do očima nezjistíš uši je potřeba uši miloš
|
20.12.09, 11:39 |
|
|
varok
|
Teď jsem nikde nebyl, zítra ráno vyzkouším až pojedu do práce.
|
20.12.09, 14:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Teď jsem nikde nebyl, zítra ráno vyzkouším až pojedu do práce.
přemýšlel jsem kde je v havířově kostková silnice a nic mě nenapdlo miloš
|
21.12.09, 19:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|