Ahojte! Prosim vás o radu, ak teda viete poradte mi prosim.
V autách som uplný amater, ale aj tak sa pokúšam spraviť si doma všetko čo sa len dá a popritom sa čo to o autách dozvedieť.
Takže auto som si chcel dať do poriadku predtým než pôjdem s ním na STK,EK. vybral som pristrojovku, vymenil hydroregulátor svetiel, zapojil zadné hmlovky, a chcel som napojiť predné hmlovky, keďže v hmle vidím akurát tak na päť metrov.
ked som rozoberal hdroregulák tak som musel štiknúť dva káble, ktoré sa napájajú na riadiacu jednotku( mali by byť už napojené správne,teda dúfam)
z internetu som si stiahol schému zapojenia predných hmloviek a keďže som zistil že mi tam chýba relé predných hmloviek a vypínač origo-stylo, tak som aspoň potiahol kostry na hmlovky a káble na vypínač aby som to nemusel rozoberať znova.
poskladam to a:-smerovky -na pristrojovke bliká iba jedna žiarovka (pri výstražných, aj pri normálnych)
-bliká hmlovka ale smerovka nie (to už som odstránil boli to kontakty na vypínači)
-štartovanie -keď pretočím s kľučom nepočujem čerpadlo a keď točím motor,tak akoby tam nedochádzal benzín no nenatočím( možno to je len stuhnuté palivo v hadičkách= v noci tu bolo -22 stupňov C)
ináč všetko v poriadku (zadné hmlovky,svetlá,ventilátor chladiča,smerovky blikajú) . pozeral som aj či nádou nie su povolené kontakty na ostatnom relé, či svorkách ale ne.
neviem či som dačo vyskratoval či co, ale kuknem poistky šicko okej. hlavu už mam jak parák.