Autor |
Zpráva |
varok
|
Páčka stěračů u fáčka?
Zdravím všechny. Chtěl bych poprosit o radu. Když byly ty hrozné mrazy, zapomněl jsem vyměnit kapalinu v ostřikovačích a zamrzlo mi to komplet. Tak jsem vzal nádobku i s motorky domů do tepla a nechal rozmrazit. Byly zamrzlé ale i hadičky. Teď když už není takový mráz, tak mi to rozmrzlo. Jenže se mi tam něco pokazilo. Když jsem jel ve středu z práce, tak mi jely i ostřikovače zároveň se stěrači. Občas se mi pustili ostřikovače i s levým blinkrem. Je to pravou páčkou? Mám už koupenou novou, ale ještě jsem ji tam nedal. Ale páčku blinkrů mám asi půl roku starou, kvůli prasklé pružině vracení. Jestli je tedy ta páčka stěračů špatná, proč mi to spíná i při blinkrech?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
25.12.09, 19:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
hledal bych poskozene kabely na levem podbehu mozna mas prodrenou izolaci
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
25.12.09, 19:40 |
|
|
varok
|
Po svátkách to zkusím zkontrolovat. Je pravda, že u auta bylo původně ostřikování světel, ale já to odpojil, protože odešlo to relátko s elektronikou. Později to chci udělat na tlačítko. V předu je u ostřikovače předního skla takový mrdník z káblů a navíc ty hnusné plastové rychlosvorky. To nesnáším. Ale děkuji za radu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
25.12.09, 19:52 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
varok píše: Po svátkách to zkusím zkontrolovat. Je pravda, že u auta bylo původně ostřikování světel, ale já to odpojil, protože odešlo to relátko s elektronikou. Později to chci udělat na tlačítko. V předu je u ostřikovače předního skla takový mrdník z káblů a navíc ty hnusné plastové rychlosvorky. To nesnáším. Ale děkuji za radu.
to rele s elektronikou mam kdyby si to chtel original
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
25.12.09, 20:28 |
|
|
varok
|
Né děkuji. Už to mám vymyšlené na tlačítko.
|
25.12.09, 20:34 |
|
|
Pech.
|
relé s elektronikou mi sice funguje, ale ten krátký impuls co vytvoří kolikrát nestačí...
já jsem si sotřikovače světel zapojil na to třetí tlačítko co je vlevo pod spínačema parkovaček a tlumenejch...
měl jsem jedno rozbité ze světel, nedrželo aretaci, využil jsem ho, na toto mi vyhovuje..
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
25.12.09, 20:38 |
|
|
Stinovlas
|
OT: co mas proti rychlosvorkam?
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
26.12.09, 00:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
že sou totálně k ničemu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.12.09, 00:04 |
|
|
Stinovlas
|
k nicemu? jak jinak to chces udelat, aby to nejak vypadalo? zatim jsem s nima nemel jedinej problem.
edit: doufam ze oba myslime totez.... http://www.gme.cz/cz/index.php?product=656-274
|
26.12.09, 00:05 |
|
|
Jarda S.
|
ano tyhle hlavní problém je v tom že ti ta svorka přeřízne polovinu kabelu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.12.09, 00:08 |
|
|
Stinovlas
|
... tak se znovu ptam, jak jinak to delas, aby to k necemu vypadalo, kdyz z kabelu chces odvest proud jeste nekam? ja budu treba ted zapojovat radio, jak jinak to zapojit na tu 1. a 2. pojistku, kdyz nechci kabel uriznout a primotat to k tomu? primo na pojistky to pripojovat nebudu...
|
26.12.09, 00:10 |
|
|
Jarda S.
|
kus odizolovat sletovat a zase zaizolovat
|
26.12.09, 00:11 |
|
|
Stinovlas
|
... to uz lip vypada ta plastova spojka..
|
26.12.09, 00:12 |
|
|
Šemik
|
Nejstrašnější věc v autoelektrice Náplň mých nočních můr
Vyjímečně se Sádrou musím souhlasit, tyhle svorky jsou absolutně, ale totálně k ničemu. Většinou to půlku jádra drátu přeřízne, do "spoje" to přiskřípne kus izolace, plocha styku je extrémně malá.. no prostě totální prasárna, tím bych neopravoval ani služebák.
Jak to udělat jinak? Jde to snadno. Třeba nový vodič spojit s původním v konektoru, nebo pokud opravdu není zbytí tak nový s původním spojit pájením, příp. krimpovacíma trubičkama (ale nelisovat kombinačkama, to by mi taky vždycky jeblo když to vidim)
Mějte k tý elektrice trochu úcty, uvědomte si, co vše pro nás dělá
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.12.09, 00:12 |
|
|
Stinovlas
|
jo, spojit v puvodnim konektoru bych to rad. ale kde sehnat konektory do zasuvek v pojistkovce favorita? a jak ty stary vytahnout?
|
26.12.09, 00:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|