Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
bridgestone já jí tam mam zhruba 5tis a nejni znát opotřebení a drží jak přibitá
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
26.12.09, 11:24
Reklama
Reklama
ondra120
Metal (urg)
mno ono taky záleží co to je za pneu...od konkrétního výrobce,jaká je tam směs, technologie (tvrdší střed, měkčí boky... např.)
já jezdím konkrétně continental sport atack vzadu (je mainko tvrdší kvůli životnosti) a race atact vepředu - pěkně měká aby držela.
Jinak pirellku sem měl taky nějakou,myslim že dragon nebo tak nějak a taky to šlo,sice na mokru jsem se na tom necítil moc dobře,přišla mě, že se neuměla zahřát a klouzala...ale už to byla starší pneu.
Jinak na to xtečko nevim co obout....podívat se co se na motorrady doporučuje no.... ono nejde ani tak o rychlost, ale spíše o schopnost se zahřát a držet v zatáčce...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán Škoda 742 Forever Team
26.12.09, 11:33
paži
já letos nechal obout metzelery...oporti dunlpokám to drží daleko líp zatím. vyjde to o pár stovek levněji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků