|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
martin3200
|
no na tej poslednej poistke ked som ju vybral tak my nesla truba a na nic ine som neprisiel ked som tu poistku vybral tak tam bol ten odber 0.11 tak co vy nato?
inak radio nemam vobec odpojil som ho ale je to stale tak ties som si mislel ze je to nim tak som vystrihal kably a zaizoloval isli tam iba dva a ta pristrojovka je stary typ
_________________ Skoda favorit rv.90
|
26.12.09, 18:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
ešte si riadne over či je to mA, alebo A, lebo aj jedno aj druhé sa mi zdá blbosť...
0,12mA by bolo v pohode, naozaj iba nejaké stropné hodiny, prípadne kondík v RJ centrálneho zamykania... - potom je vadná baterka...
0,12A je 120mA čo nieje moc dobré, ale dobrú baterku by to vybilo tak za týždeň, ja mám 60-80mA ale jazdím každý deň a v poho...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.12.09, 19:03 |
|
|
Tild
|
starter??
teraz cez zimu to robi aj mne pomali toči a zhasnu všetky kontrolky, po viacerich pokusoch to nastartuje ked je tepli motor tak to neroby. .Odhadujem že to budú asi puzdra v štarteri
|
26.12.09, 20:31 |
|
|
venda
|
Jen tak pro srandu si někde vypůjč skutečně dobrou baterku.
|
26.12.09, 20:46 |
|
|
martin3200
|
ta baterka je skutocne dobra co tam mam teraz teraz ako sa oteplilo tak to ide pekne po tizdni my chitil na brnk tak uvidime co bude dqalej to my robilo akurat ked bolo -20stupnou tak asi preto
_________________ Skoda favorit rv.90
|
27.12.09, 11:28 |
|
|
|