Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
už jsem konečně dnes nastartoval ...
k tomu aby sem nastartoval sem do té palivové soustavy musel natlačit asi 100 ml není to moc ale dalo mi to zabrat z tím že sem zjistil že mi špatně dobijí nabíječka
a do nádrže sem nalil tak ze 2 litry a pokud stojím narovno tak do toho palivového filtru stačí tak tak přitékat další benzín bud už toho benzínu je tam tak málo nebo jsou ty hadičky už tak šptané (ale co nejdřív je chci vyměnit i ten palivoví filtr)
a nevíte na jakém odporu funguje palivoměr ?? když jsem ho měl venku tak jsem ten plovák narovnal tak aby ukazoval správně (pokud je plovák "zároveň" z nasávací trubicí tak ručička na tom zařízení je v rohu)
teď si řeknete diď ti to ukazuje správně ale nevím no pokud otočím klíčkem tak se ručička ani nepohne ...
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
29.12.09, 15:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
ještě využiji svého tématu abych se zeptal ...
zítra si pudu kupovat to palivové potrubí a nevím kolik si mám nachystat, kdysi sem ho chtěl taky kupovat jenže sem neměl prachy a nejsem si jistej jestli bylo 180 kč za jednu trubku nebo za obě dvě nevíte kolik to tak bude stát ?
popřípadě co k tomu mám ještě koupit ...
předem díky
|
3.1.10, 17:33 |
|
|
gokralik
|
Vem pětikilo....ještě možná kup hadičky na metry a sponky.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
3.1.10, 17:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
za kus já jednu novou mam v autokely mi jí dali jako na feldu a než sem si toho všimnul tak sem jí aktivně natřel
ale já bych spíš šel do měděný trubičky stojí to stejný prachy a je to nesmrtelný
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.1.10, 18:09 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Sadra17 píše: za kus já jednu novou mam v autokely mi jí dali jako na feldu a než sem si toho všimnul tak sem jí aktivně natřel ale já bych spíš šel do měděný trubičky stojí to stejný prachy a je to nesmrtelný
Díky za tip pokud si budu moct vymejšlet tak bych je vzal + ty sponky a palivoví filtr at to už ně vydrží
|
3.1.10, 18:28 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
trošku jsem se zas plácl přez kapsu ... trubky stáli kolem 220kč a žeprý se měděné ani nevyrábí tak mám nějakou mosaznou bo co to je tak o víkendu se do toho pustím, možná dřív záleží na náladě a hlavně počasí
|
4.1.10, 15:27 |
|
|
gokralik
|
Před čtyřmi lety mě přišla jedna trubka na 180kč.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
4.1.10, 15:44 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
hardb píše: trošku jsem se zas plácl přez kapsu ... trubky stáli kolem 220kč a žeprý se měděné ani nevyrábí tak mám nějakou mosaznou bo co to je tak o víkendu se do toho pustím, možná dřív záleží na náladě a hlavně počasí
dělá na lpg se používá ale musíš si jí natvarovat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.1.10, 16:17 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
dnes sem tam ty trubky dával sice to ještě nemám hotovy ale to je jedno řeším menší problém že se mi nezdá mezera mezy rizenim a těmi trubkami (bohužel nevím jak sem to měl před tím) tady je foto jak to vypadá ...
Naposledy upravil hardb dne 7.1.10, 05:01, celkově upraveno 1
|
6.1.10, 19:33 |
|
|
werty
|
Od kdy se říká tyči řízení poloosa?
_________________ Favorit 136X
|
6.1.10, 20:33 |
|
|
gokralik
|
Někdy se to holt musí trochu přiohýbat...
werty, každý jsme nějak začínali...já když dostal Favorita, tak jsem taky ho**o věděl.
|
6.1.10, 22:04 |
|
|
werty
|
gokralik: To že každý nějak začínal je pravda... Ale není to ani zaklínadlo ani omluva pro někoho kdo se rozhodne vyměnit palivové potrubí a plete si řídící tyč s poloosou. Tohle jsou základní věci a takové by člověk který se do této "operace" pouští měl znát a když už je zná tak by si ji neměl plést.
_________________ Favorit 136X
|
6.1.10, 23:34 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
sry SEM se spletl no takze to mam trochu priohybat?
|
7.1.10, 05:05 |
|
|
gokralik
|
Ale s citem! Pokud to tam při plném rejdu nevadí, můžeš to nechat i tak.
|
7.1.10, 08:01 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
gokralik píše: Ale s citem! Pokud to tam při plném rejdu nevadí, můžeš to nechat i tak.
no nevadí to, jen se bojím že to bude vadit když přejedu přez nějaký hrb a náprava se zhoupne a to řízení do toho vletí ... ted sem přijel dom tak zítra se na to podívám lépe ...
|
7.1.10, 19:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|