|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Kukyn
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
|
neřešil bych to kdyby to nebylo akutní ale mám jít co nevidět na technickou
_________________ Škoda Favorit 136L 46kW
|
30.12.09, 23:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
jen podotknu, že na studeňáky trpí i nová pojistkovka - moje 93 fávo při poruše bylo schopno jet, ale jinak nešlo nic co má se zapalováním jít, včetně budiků......
po propájení zase jezdí....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
30.12.09, 23:58 |
|
|
Kukyn
|
propájení...takže celou pojistkovku vyndat a všechno co jde znovu propájet minule jsem jen pročistil,takže teď komplet pájet
|
31.12.09, 00:12 |
|
|
Pech.
|
jj, a bude klid...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
31.12.09, 01:11 |
|
|
varok
|
Cyz: samozřejmě je lepší vyměnit celou kabeláž i s konektory a novým typem pojistkového panelu. Ale to potom musíš rozebrat půl auta, aby ses všude dostal. Ve výsledku se ale nadřež více než jen pouhým popřehazováním drátů v konektorech. Navíc fáčka od začátku výroby až do konce roku 92 byly v podstatě stejné, až na detaily a ten pojistkový panel. Až od roku 93 se postupně měnila elektroinstalace.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
31.12.09, 09:35 |
|
|
Kukyn
|
no tak to asi delala pojistka byla tam místo 15A jen 8A a byla tak blbe prasklá že to nebylo poznat a navíc se i po prasknutí čas od času musela znovu spojit.Zítra namontuju pojistkovku a uvidím
|
31.12.09, 22:27 |
|
|
|