Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 22:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Stahovačka okna zadních dveří(motorek) octavia I 74kw 1999rv 
Autor Zpráva
Tydýt

Příspěvek Stahovačka okna zadních dveří(motorek) octavia I 74kw 1999rv
Zdarec,
je možné,že když nefunguje stahovačka,tak nefunguje ani centrál na těch stejných dveří?
Každopadně-včera jsem zkoušel,jestli je stahovačka v pořádku a ještě víc jsem to dokur... pač jsem tam nechca udělal zkrat a přestal jet centrál,ale stahování oken jede-jak to opravit aby zase centrál fungoval,na pojistky jsem se díval,ale všechny jsou v pohodě,prosím o radu...díky.

1.1.10, 14:14
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Stahovačka okna zadních dveří(motorek) octavia I 74kw 19
ota666 píše:
Zdarec,
je možné,že když nefunguje stahovačka,tak nefunguje ani centrál na těch stejných dveří?
Každopadně-včera jsem zkoušel,jestli je stahovačka v pořádku a ještě víc jsem to dokur... pač jsem tam nechca udělal zkrat a přestal jet centrál,ale stahování oken jede-jak to opravit aby zase centrál fungoval,na pojistky jsem se díval,ale všechny jsou v pohodě,prosím o radu...díky.

třeba pojistku na stahování oken jsi určitě nekontroloval protoýe neví kde je, jinak pojistky se nekontrolujou okem ale prosvítít žárovkou najdu ti jeden slušný postup na opravu :wink: miloš

1.1.10, 14:45
Mistr mechanik

Příspěvek 
tady si najdi ten můj blábol a začni pracovat http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= :oops: miloš

1.1.10, 14:54
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]