Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 14:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 ako opraviť 
Autor Zpráva

Příspěvek ako opraviť
dobrý........som nový vodič a dostal som do daru škodu 105.......pri prvej jazde sa mi nedarilo hodiť štvorku, potom začala vyskakovať aj trojka.......tak som ju odparkoval pred domom a nechal zaradenú trojku.......na ďalší deň sa mi už nepodarilo vyradiť ani z trojky, nedá sa dať neutrál, vôbec nič....... čo s tým mám robiť? do áut sa vôbec nevyznám......ďakujem

2.1.10, 00:09
Pspvek Reklama

Tydýt

Příspěvek 
v domku prevodovky máš najskorej poohybané tiahla,ak to je 4Q tak si zožeň 5Q z 120ls a ten tam daj

2.1.10, 01:27

Příspěvek 
To je rada :roll: Jestli je to model 1980, 5q tam tak snadno nepůjde.

Řadící páka jde volně a má velikou vůli? Pokud jo, viděl bych to na gumy v domku na táhle řazení, musíš vlézt pod auto, sundat plech pod nádrží a uvidíš to, v článcích na starém TW je myslím i detailní postup..

Edit : http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=261 tady to je. Jen dvě věci k článku - manžetu převodovky nepřichycovat drátem na obou stranách, jen na straně kterou je nasazená na převodovku. A pokud o autech nic moc nevíš, tak neměň ten "O" kroužek uvnitř převodovky.

2.1.10, 08:02

Příspěvek 
Nebo je rozpadlá kulička v řadicí konzole.
Sundej víčko před zadními sedadly, polož prsty na táhlo a hýbej pákou. Jestliže reaguje bez vůlí, je chyba v gumě na táhle. Jestliže má vůle, je špatná řadicí konzola.

2.1.10, 09:49
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]