Autor |
Zpráva |
vaclavka83
|
A jak poznáte na vrakovišti, která z těch deseti je funkční? A spolehlivá, aby vydržela do konce používání automobilu?
|
3.1.10, 15:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
vaclavka83 píše: A jak poznáte na vrakovišti, která z těch deseti je funkční? A spolehlivá, aby vydržela do konce používání automobilu?
nejdriv napis proc ji chces generalkovat treba to jde opravit i levneji nez udelat uplne novou prevodovku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.1.10, 15:40 |
|
|
Drak
|
To ti nezaručí nikdo ani u nové. Můžeš se za týden potkat s šalinou a vydržela by ti aj ta tvoje, nebo taky auto může při zlaté péči jezdit dalších 20 let a odejde ti ta nová. Při ceně 500,- za kus na vrakovišti a cca 5h výměna na chodníku a předpokládané reálné životnosti automobilu asi není co řešit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.1.10, 15:42 |
|
|
vaclavka83
|
Děkuji za vaše rady, já ale potřebuji konkrétně vědět kolik stojí generálka převodovky V SERVISU a jak to přibližně dlouho trvá - nejlépe od někoho kdo v servisu pracuje či tam měl osobně auto na GO převodovky
|
3.1.10, 16:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ale to ti konkrétně nikdo neřekne záleží co všechno je špatný v tej tvojí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.1.10, 16:14 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Sadra17 píše: ale to ti konkrétně nikdo neřekne záleží co všechno je špatný v tej tvojí
nech ho treba si chce postavit uplne nohevo favorita tak zjistuje kolik by to stalo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.1.10, 16:16 |
|
|
vaclavka83
|
Sadra17 píše: ale to ti konkrétně nikdo neřekne záleží co všechno je špatný v tej tvojí
řekněme např. 1 synchron
|
3.1.10, 16:18 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kvuli 1 synchronu generalkovat celou prevodovku, tady nekdo nevi co s penezma
|
3.1.10, 16:37 |
|
|
vaclavka83
|
Tak tady se asi nic nedovím. Doufal sem, že někdo napíše konkrétní zkušenost s GO. Asi pro mě nejpřínosnější je příspěvek od patrik-hp.
Tímto bych mu chtěl poděkovat za názor.
|
3.1.10, 16:59 |
|
|
Petr105
|
Co víc bys chtěl slyšet? Prostě nikdo neví, co máš v převodovce špatně, takže ti nikdo ani neřekne cenu. Navíc na Favorita už tu GO nikdo nedělá, všichni kupujou na vrakáči jiný kus a neřeší to...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
3.1.10, 17:09 |
|
|
vaclavka83
|
S tím souhlasím, když většina z vás má garáž, nářadí a dost volného času si doma převodovku přehodit. Ale já takovou možnost nemám.
Dejme tomu, že:
Koupím převodovku na vrakáči, v servise si to nechám přehodit a pak zjistím, že převodovka je v horším stavu, tak pojedu znova na vrakáč, znova to nechám přehodit a třeba se dobře trefím a bude funkční, ale za rok nebo dva půjde třeba do kytek u budu muset znovu na vrakoviště. A znovu zaplatím za výměnu.
A tak pořád dokola až zjistím,že by mi ta GO vyšla levněji.
Já prostě potřebuji jezdit do práce a né po vrakáčích.
|
3.1.10, 17:26 |
|
|
Drak
|
Tak třeba zkus špitnout, co dělá ta tvoje převodovka za psí kusy, od toho se dá vydedukovat, co je v ní špatnýho a od toho potom i cena. Výměnným způsobem ti to nikdo neudělá, takže ti cenu nikdo neřekne dřív, než ju otevře, nebo mu aspoň nepopíšeš, v jakým je stavu. Pak se dá mluvit o ceně.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.1.10, 17:30 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vaclavka83 píše: S tím souhlasím, když většina z vás má garáž, nářadí a dost volného času si doma převodovku přehodit. Ale já takovou možnost nemám. Dejme tomu, že: Koupím převodovku na vrakáči, v servise si to nechám přehodit a pak zjistím, že převodovka je v horším stavu, tak pojedu znova na vrakáč, znova to nechám přehodit a třeba se dobře trefím a bude funkční, ale za rok nebo dva půjde třeba do kytek u budu muset znovu na vrakoviště. A znovu zaplatím za výměnu. A tak pořád dokola až zjistím,že by mi ta GO vyšla levněji. Já prostě potřebuji jezdit do práce a né po vrakáčích.
ty seriozní vrakáče dávaji záruku ale zase sou dražší
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.1.10, 18:11 |
|
|
Pech.
|
pokud jde občas špatně zařadit jednotka, u hodně jetých kusů i dvojka, je to zcela normální jev, pokud tam jednodtka nejde, prošlápni znova spojku a půjde... bohužel sposuat lidí prostě s autem zacházet neumí...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
3.1.10, 18:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já převodovku na feldu viděl v jednom skladu tuším 12.OOO
taky by mě zajímalo co řešíte za problém,
ty převodovky to je nezmar, umí jezdit skoro i bez oleje a nepoškodí se,
blbnou pětky a ty se dají opravit bez demontáže, nepřesné a špatné řazení se řeší spojkou, seřízením pedálu, a go řazení,
kolikrát jsme kladivem z převodovky vytřískali kvalt a převodovka jela dál,
miloš
|
3.1.10, 19:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|