Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 21:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 octavia I 74kw 1999rv-mozek stahovačky 
Autor Zpráva
Tydýt

Příspěvek octavia I 74kw 1999rv-mozek stahovačky
Prosím Vás,je možné,že pokud mám v háji něco na tom ''mozku'' stahovačky že mi nefunguje na těch konkrétních dveří centrál? Každopádně bych se chtěl zeptat,jestli někde jde sehnat jen ten mozek a pokud jo,kolik to tak stoji... Díky všem

3.1.10, 22:12
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jo jeto možný taky jsem to řešil známému na oktávce, a koupi se to zvlášť dá ale kolik to koštovalo to netuším pač si to sháněl sám :D

3.1.10, 22:18
Tydýt

Příspěvek 
a nebylo by možné to od něho prosím zjistit? A je to teda možné,že mi na těch dveřích funguje stahovačka,ale centrál ne?Může to bát tím?

3.1.10, 22:23
Tydýt

Příspěvek 
Jo a taky mám problém,zě mi stěrače po zapnutí klíčku pořád stírají nesmyslně,i když mám stěrače vyplé,zastaví se třeba až po minutě,ale třeba ve středu stíracího procesu,takže stejně nejde nic vidět.Může to být relé,nebo je chyba v něcem jiném?

3.1.10, 22:26
Ignorant pravidel

Příspěvek 
hodil bych to na diagnostiku a skontroloval pojistky

3.1.10, 22:31
Tydýt

Příspěvek 
Na obojím už se zapracovalo a nic....

3.1.10, 22:34

Příspěvek 
Miloš už tady někde psal podívej se na kabeláž co vede do dveří a svorkovnice na sloupkách.I zámek může být vadný dá se opravit.Začni kabeláží.

4.1.10, 06:31

Příspěvek 
ad centrál, jednotka to být může, ale taky nemusí. Můžou to být třeba jenom mikrospínače v zámku. Ideální je zkusit pučit od někoho a přehodit jak jednotku, tak zámek. Něco se dá naměřit VAGem v bloku hodnot. Dej ale pozor na správnou generaci komfortu, jinak se s tím nikdy nedomluvíš.
ad stěrače, s největší pravděpodobností máš v řiti motorek stěračů.

4.1.10, 07:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
mě se zdá že blbneš hledáš mozek stahovačky, přitom na diagnostice se pracovalo, pokud komunikuje tak na co ho měnit

řekl bych že máš starou šelmu přes 3OO.OOO a zatím těžce jen tápeš a opraveno a prověřeno nic nemáš miloš

4.1.10, 08:22
Tydýt

Příspěvek 
Takže problém vyřešen.Vše co jsem tu popisoval bylo způsobeno špatnou jednotkou ve stahovačce ''mozku''. Motorek mě stál 1000 takže ještě to ujde s cenou,jinak samotná jednotka do té stahovačky se koupit nedá!

10.1.10, 12:50
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]