|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Pech.
|
to já bych favála v -15 na plyn asi nenatočil... do 10 chytne, ale s veeeeeelikou námahou...
takže se zima a krátký trasy jezdí jenom na benzín a na plyn se sere...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
21.12.09, 15:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.12.09, 15:22 |
|
|
Pech.
|
u karbecu asi neřešiltelnej
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
21.12.09, 15:49 |
|
|
varok
|
Dusche: A proč myslíš, že se má u LPG systému startovat v mrazech na benzín a po částečném ohřátí přepnout na LPG?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
1.1.10, 11:50 |
|
|
Dusche
|
varok> no ja vim proc to tak je (O: Ale jsem linej kupovat benzin, to radeji parkrat do roka co je velka klada poleju zpynovac horkou vodou.
|
7.1.10, 10:07 |
|
|
kimmi
|
Mám známeho,ktorý mal Felíciu a vždy tankoval benzín doplna,no mesačne neurobil viac ako 200 km,tal potom tam mal ten benzím pol roka.No keď som mu povedal načo kupoval fungáč z predajne,keď jezdí 200km mesačne,to si mohol kúpiť aj lacnejšie a staršie auto,že mu na tom novom každoročne klesá cena a on ho ani v podstate nepoužíva,tak povedal že nové je nové (čo je síce pravda),no keď ho išiel predávať po rokoch (fakt bolo ako nové) no cenu ktorú pýtal bola neakceptovateľná a nakoniec ho predal za takú cenu ako keby malo najazdených 80 000 km a nemalo ani 20 000.Blažený ten kto to kúpil.
|
7.1.10, 11:03 |
|
|
|