|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Renda
|
Mrtvá Filda
Ahoj.
Mám felicii, v pátek jsem přijel z práce vše v pohodě.
Před chvílí jsem jel ženu odvést na nádraží ,sednu do auta....otočím klíčkem....absolutně vůbec nic.
Ve všech polohách je to jako na nule. Prostě mrtvé.
Baterku mám novou, kupoval jsem před dvěma měsíci.
Poradíte někdo pls? Pojistky, či co??
Díky
|
10.1.10, 15:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Vzhledem k tomu, že se s ňou před dvěma měsícama hýbalo, tipl bych to na volný spoje v oblasti kontaktů u baterky, všechno co jde rozdělat, povolit, očistit na čistej kov a zas složit, dál to může dělat spoj na alternátoru, ten nejsilnější kabel, na startéru ten nejsilnější kabel, nebo ukostření. Všechno pořádně očistit, jestli bylo něco volný, tak sůl je sviňa, ta udělá přechoďák ancvaj.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.1.10, 15:34 |
|
|
venda
|
To, že je baterka nová, neznamená, že nemusí být špatná. 95% problémů se startováním je způsobeno právě baterkou.
|
10.1.10, 17:16 |
|
|
looki
|
a co pojistky
jinak baterka by aspon rozsvitila malo zarovicku!!!!
|
11.1.10, 17:02 |
|
|
ferrari
|
looki píše: a co pojistky jinak baterka by aspon rozsvitila malo zarovicku!!!! však toto...akože to nič nerobí? Totálne nič? T.j. ani kontrolky? Bo ak nie, tak je abo baterka total KO, alebo naozaj nefunkčný kontakt, alebo vadná spínačka (ale to by to aspoň trúbilo)...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
11.1.10, 18:02 |
|
|
venda
|
looki píše: jinak baterka by aspon rozsvitila malo zarovicku!!!!
Kde jsi na to přišel?
Baterka se dokáže sesypat běhen deseti minut. A to že ani kontrolky nesvítí ukazuje na totálně mrtvou baterku. Byla by moc velká náhoda kdyby byla chyba někde jinde.
Ještě otázečka na zakladatele....nezůstalo náhodou něco zapnutého?
|
11.1.10, 18:30 |
|
|
Dawid130
|
Pokud bude baterie K.O. neváhej s reklamací. Ale bacha na prodejce. Jsou to svině.
|
11.1.10, 23:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|