|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Felicia - Alarm a imobilizér jablotron
Autor |
Zpráva |
diesel5016
|
Felicia - Alarm a imobilizér jablotron
Dobrý den. Dnes jsem měl nemilou údálost s mojí feldou. Na parkovišti jsem couval a rychle jsem pustil spojku a auto chcíplo, řekl jsem si: ,,To se stane i v F1." Tak jsem chtl motor znovu nastartovat a najednou nic. Při otočení klíčku se ukáže indikace baterie a mazání a na další poloze se ukáže vikřičník a ani startér se netočí. Hned na to jsem si všimnul, že přestal fungovat imobilizér a alarm s centrálem. Pojistiky jsou v pořádku. Co se týká aut, tak jsem naprostý amátér a netuším, co mám teď dělat. Nějaké rady? Jinak jde o škoda felicia 1.6 rv. 98 a autoalarm s imobilizérem jablotron.
|
17.1.10, 20:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
přepl jsi to do servisního módu nebo jak se té kravině nadává.... ale jak to dát zpátky to nevím
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
17.1.10, 20:30 |
|
|
diesel5016
|
tak snad někdo tady bude vědět :D:D
|
17.1.10, 20:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="diesel5016"]tak snad někdo tady bude vědět :D:D[/quote
nejsme zloději nic nevýme miloč
|
17.1.10, 20:39 |
|
|
Milan Koukal
|
díval ses na pojistku k centrálu ta je tažená zvlášť, a kdyby to tím nebylo tak se mrkni ta tu řídící jednotku a na ní je typ toho centrálu a najdeš si k němu manuál na netu a musíš studovat.
|
17.1.10, 21:10 |
|
|
diesel5016
|
a když bych odpojil tu řídící jednotku autoalarmu.. tak by to teoreticky mohlo jít nastartovat?
|
17.1.10, 21:26 |
|
|
p.s.
|
napiš typ jablotronu pokud to odpojíš tak to nenatočíš ty relé musí být pod proudem aby si měl ty imobilizační okruhy sepnutý
Naposledy upravil p.s. dne 17.1.10, 21:36, celkově upraveno 1
|
17.1.10, 21:32 |
|
|
diesel5016
|
CA-320
|
17.1.10, 21:34 |
|
|
p.s.
|
myslel sem si to musíš najít kde je ta jednotka ta má na kablíku napojené červené tlačítko říká se mu valet pokud toto tlačítko podržíš a současně zapneš zapalování měl by se alarm nouzově odblokovat
|
17.1.10, 21:40 |
|
|
p.s.
|
jinak skus znova naprogramovat ovladače občas se stává že prostě vypadne program postup:při vyplím alarmu zapni zapalování a do 1 minuty 5krát stiskni červené tlačítko VALET alarm se přepne do učícího modu což se potvrdí 2ma dlouhýmy zvukovými signáli sirénou kontrolka led by ti měla trvale svítit pak jednou zmákčkni jakykoliv tlačítko na ovladačích který chceš aby ti reagovali siréna ti krátce houkne a led ti zhasne pak už jen vypneš klíček a je hotovo naučit dou 3 ovladače.pokud nezvítězíš dej vědět obejdem tu imobilizaci.
třeba to helfne http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/auto ... utoalarmu/
Naposledy upravil p.s. dne 17.1.10, 22:06, celkově upraveno 1
|
17.1.10, 21:55 |
|
|
diesel5016
|
okay tak díky.. zítra budu musím zavolat původnímu majiteli, nějak se zapomněl zmínit, kde je to tlačítko..
|
17.1.10, 21:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|