|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dak píše: Závada je odstraněna udělal jsem zkoušečku žárovka stála 9 kč napojil sem to hned na svorkovnici (jem barvy kabliků byly jiné)v kufru a tam žárovka blikala jak na vánoce, takže bylo jasné že to bude jen kontakt ve svorkovnici.Tu sem stahl plastoým páskem co pužívají elektrikáři a teď mám jistotu že se to nerozpojí, zapojil motorek a ten začal chodit.Děkuju všem za rady hlavně tobě petr petr. Měl bych ještě jedenu otázku, proč se mi neotevřou řidičovi dveře, když otvírám od spolujezdce dělalo to už před tím kufrem
asi špatmý kontakt v mozku u spolujezdce nebo řidiče, musíš motorky ven prohlédnout zda nechybí pin postříkat sprejem na kontakty a bude to OK
nemá to lobiku ale dělá to i mikrospnač v těch dvěřích v zámku, pokud nemá dorá kontakt některé dveře se nezamknou miloš miloš
|
18.1.10, 19:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
petr petr
|
Když otvíráš od spolujezdce, tak se neotevře jen řidič ostatní dveře normálně otevřou ?
|
18.1.10, 21:00 |
|
|
Dak
|
přesně tak . Od spolujezdce dveře řidiče neotevřu a když je všechno otevřené tak zase řidičovi dveře nezamknu
|
18.1.10, 21:06 |
|
|
petr petr
|
Dak píše: přesně tak . Od spolujezdce dveře řidiče neotevřu a když je všechno otevřené tak zase řidičovi dveře nezamknu
Podívej se na kabeláž v gumové průchodce mezi sloupkem a dveřmi popřípadě na sloupku u podlahy je svorkovnice tak ji skus vyčistit.
Pokud to nepomůže, tak jak píše miloš nejspíš to bude v zámku (studené spoje, vadné mikrospínače). Ale nejdřív překontroluj tu kabeláž a svorkovnici pro řidičové dveře.
|
18.1.10, 23:16 |
|
|
Dak
|
svorkovnice jsou ok jako nové teď přijdou na řadu dveře.A taky ty spolujezdcovi dveře derozsvítí světlo v autě a nesvítí jim to světýlko dole tak uvidíme
|
19.1.10, 18:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dak píše: svorkovnice jsou ok jako nové teď přijdou na řadu dveře.A taky ty spolujezdcovi dveře derozsvítí světlo v autě a nesvítí jim to světýlko dole tak uvidíme
asi bude nejlepší vykochyt všechny dveře skotrolovat piny, kontaktol, skontrolovat dráty ze dveří do kastle to bude kontakt, a tento problém se vyskytl nebo jsi již koupil miloš
|
19.1.10, 18:40 |
|
|
Drak
|
Jestli ti nerozsvítí stropní světlo, tak máš v tahu mikrospínač zámku, je to ten, co je umístěnej vně zespoda, nebo se ti rozjela ta plastová olačka, co je navlečená na vačce zámku a mačká ten spínač. Že ti neodemyká dveře bude zas v řiti spínač safelocku, kterej je vevnitř zámku a to už se moc nevyplatí spravovat, spíš novej zámek.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
19.1.10, 19:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Jestli ti nerozsvítí stropní světlo, tak máš v tahu mikrospínač zámku, je to ten, co je umístěnej vně zespoda, nebo se ti rozjela ta plastová olačka, co je navlečená na vačce zámku a mačká ten spínač. Že ti neodemyká dveře bude zas v řiti spínač safelocku, kterej je vevnitř zámku a to už se moc nevyplatí spravovat, spíš novej zámek.
asi nejlevnější je motortex veselí nad moravou pan stanislav řidičův má za 1050 tuím se to jmenuje sada zámků octavia, výměna mikrospinači kvůli té olačce je někdy boj s větrným mlýnem miloš
|
20.1.10, 17:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|