Autor |
Zpráva |
buray jozef
|
tubo do felicie 1,3mpi 50kw
kto by vedel namontovat a spojazdnit turbo KKK K16 do skoda felicia 1,3 mpi potrebujem poradit po pripade aj zrealizovat
|
18.1.10, 12:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
18.1.10, 12:25 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Re: tubo do felicie 1,3mpi 50kw
buray jozef píše: kto by vedel namontovat a spojazdnit turbo KKK K16 do skoda felicia 1,3 mpi potrebujem poradit po pripade aj zrealizovat
Ja jsem chtel strasne turbo do favorita...ale kdyz jsem se o tom rozepsal na nejakym foru, tak me utloukly nazorama ze to nejde a ze jsem cvok....Jako preju ti to udelat...a hlavne by me zajimalo jak dlouho ti to bude jezdit ...a co do toho auta das aby se ti nerostrhl motor?
|
18.1.10, 16:14 |
|
|
MATTESS
|
Znám Rapida 135 a ten má na turbu najeto 40t km
http://img.skoda-virt.cz/forum_upload/7 ... -48_31.jpg
Tenhle měl taky turbo
http://img.skoda-virt.cz/gallery_upload ... 07_190.jpg
.....a další a další
Záleží na tlaku a jak se k tomu budeš chovat.
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
18.1.10, 18:08 |
|
|
Gemini
|
najprv treba nieco vediet o motoroch, potom o preplnovani.... jedna vec je to poskladat, druha vec naladit.....
a ked to funguje, je to pecka !!!
viac o mojom projekte
http://www.geminiracing.org/index.php?o ... view&id=46
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
18.1.10, 18:49 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Gemini: kdyto konečně pojede. Ukazoval jsem jednomu blbečkovi videa co máš na youtube jak 130maxiny tak rápa a prej by sis ho nedal (má fiat coupe 2,0i 16V) Co myslíš?
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
18.1.10, 21:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
najdi si pisstovo turbo kilo video na okruhu uvidíš jak si pohrává s několikanásobně silnějšíma autama
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.1.10, 21:12 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ak sa dobre pamatam tak to pistovo kilo je prave na jednom videu natacane z onoho fiata (gemo oprav ma ak sa mylim), tak nech sa majsterko kukne ako by ho turbo skodovka nedala...
http://www.youtube.com/watch?v=4DG5kRsb ... re=related
ale taketo reci mi prijdu ako dokazovanie ega "...a trhnem 1,3 OHV s turbom pridanym v domacich podmienkach na aute o 15-20 rokov mladsom, s 2x tolkymi ventilmi na valec, s jednym valcom naviac a s o tretinu vacsim objemom..."
tento jav je v basnicko-inteligentnych kruhoch znamy ako tzv. "kokotizmus"
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
18.1.10, 23:17 |
|
|
Gemini
|
Josef.Radocha píše: Gemini: kdyto konečně pojede. Ukazoval jsem jednomu blbečkovi videa co máš na youtube jak 130maxiny tak rápa a prej by sis ho nedal (má fiat coupe 2,0i 16V) Co myslíš? take auta si davam na ranajky ale ne.....a ty si myslis co ?
troska problem je uz 20v 5valec turbo (ano Fiat Coupe) zo seriovym vykonom 230PS, co vsak Pista hravo zvlada a s fiatikom sa doslova zahrava
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
19.1.10, 00:21 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
on nemá to největšěí monstrum jen to nejsilnější běžně dostupné na našem trhu. No vsadím se, že mu to nandáš o několik délek
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
19.1.10, 18:27 |
|
|
buray jozef
|
Re: tubo do felicie 1,3mpi 50kw
czechino píše: buray jozef píše: kto by vedel namontovat a spojazdnit turbo KKK K16 do skoda felicia 1,3 mpi potrebujem poradit po pripade aj zrealizovat Ja jsem chtel strasne turbo do favorita...ale kdyz jsem se o tom rozepsal na nejakym foru, tak me utloukly nazorama ze to nejde a ze jsem cvok....Jako preju ti to udelat...a hlavne by me zajimalo jak dlouho ti to bude jezdit ...a co do toho auta das aby se ti nerostrhl motor?
tak to ta chapem ale ja sem posadnuty turbom a som ochotny ryskovat aj dva motory je mi to jedno len ja ked nieco chcem tak to chcem a je my jedno za aku cenu
|
19.1.10, 19:47 |
|
|
venda
|
Tato otázka už tu dneska padla....kolik ti je?
Už z úvodního dotazu je celkem jasné, že toho o problematice spojené s turbem moc nevíš.
A jestli po něm opravdu toužíš, tak by bylo nejjednodušší a nejrozumnější poohlédnout se po autě, ve kterém už je.
|
19.1.10, 19:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
venda píše: Tato otázka už tu dneska padla....kolik ti je? Už z úvodního dotazu je celkem jasné, že toho o problematice spojené s turbem moc nevíš. A jestli po něm opravdu toužíš, tak by bylo nejjednodušší a nejrozumnější poohlédnout se po autě, ve kterém už je.
taky bych to tak viděl jako méně bolestné řešení prostě koupit turbobenál miloš
|
19.1.10, 20:10 |
|
|
czechino
Tydýt
|
buray jozef: Kup si fiat uno turbo,mas to taky 1.3,mozna i o neco mensi nez felda(v hatbacku) a ma to TURBO
Nebo napis lidem z motortech.sk,ty maji s turbem ve felicii skusenosti
|
19.1.10, 20:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nikdo ti nic neřekne pro ně sou to stovky hodin vymejšlení a možná pár zničených motorů
taky sem přemejšlel o 1.3 turbo no nakonec radši atmosférickou 1.4 ale neni všem dnům konec
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.1.10, 20:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|