|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
stiba
|
oktávie II-svítí spirála
Dobrý den,mám škodu oktávii II ,už dlouho mě trápí problém že zhruba na 70km a to převážně na dálnici stane to že se mě běhěm jízdy rozsvítí spirála(režim na dojetí) a PC napíše auto do dílny,zajízdy vypnu motor a znovu nastartuji ,zas jedu dál jakoby nic .za tento úsek se to stane tak 3X.V autorizovaném servisu mě vyměnili ventil turba,provedli jsme vycištění filtru pevných částic a porucha pořád.Další návštěva v servisu,provedli jsme diagnostiku a pc hlasilo že je vadné turbo,tak jsem turbo nechal zdemontova a postavit na zkušební stolici kde zjistili že turbo je ok.Tak turbo už mám zpět i namontované a problem pořád stejný.
Prosím už si nevím rady,byl bych moc rád kdyby mi někdo poradil co dál,mechanici v mém okolí včetně autorizovaného servisu si s tím neví rady.Děkuji
|
22.1.10, 19:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Obrať se přímo na škoda auto a.s. Mladá Boleslav s tím, že ti nedokázali v autorizovaném servise pomoci. Pokud si dobře pamatuji jde o poruchu v systému vstřikování paliva. Určitě bych s tím moc nejezdil.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
23.1.10, 20:13 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|