Autor |
Zpráva |
audi84301
|
Varta blue vs Akuma
Tak chalani poradte!Mam moznost kupit Akumu 74ah za 1800sk alebo Vartu 60ah za 2100sk.Ja by som radsej tu vartu zevraj to je kvalita a vydrzi, ale ini radia ze teraz uz je akuma inde s kvalitou ako kedisi bola!ideme hlavne oto ze do akumy budem musiet dolievat vodu a do varty nie!tak neviem nemate niake skusenosti!.
_________________ Audi 80 1.8 66kw jednobod
|
15.1.10, 16:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
já mám s akumou - i vartou - akuma uz udelala papa, varta je cerstava a drzi pekne... a never tomu ze do bezudrbek nejde dolejt - jen je to vetsinou prelepeny nalepkama
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
15.1.10, 16:12 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
já mám s akumou - i vartou - akuma uz udelala papa, varta je cerstava a drzi pekne... a never tomu ze do bezudrbek nejde dolejt - jen je to vetsinou prelepeny nalepkama, nehlede na to ze jde hlvane o to jak se k baterce a nabiojeci soustave chovas a jaks e chova ona k baterce )
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
15.1.10, 16:13 |
|
|
varok
|
Já jsem teď v pondělí koupil AKUMA Komfort. Prý už to není co bývalo, ale pořád lepší než nějaký posraný Starline.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.1.10, 22:04 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
starline je varta
|
16.1.10, 00:24 |
|
|
varok
|
Jo? Jeden chlápek z práce se se mnou minulý týden hádal, že on má Starline a je to Akuma. V obchodě na auto akumulátory jse se schválně ptal a blbost jak mraky. Prodávají tam od Akumy a Varty a ani jedna společnost nevyrábí pro Starline.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.1.10, 11:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Jo? Jeden chlápek z práce se se mnou minulý týden hádal, že on má Starline a je to Akuma. V obchodě na auto akumulátory jse se schválně ptal a blbost jak mraky. Prodávají tam od Akumy a Varty a ani jedna společnost nevyrábí pro Starline.
v obchodě ti nakecají blbosti jak mraky, oni nic nevyrábí jen prodávají,
baterku starline jsi nikdy nekupoval, tam je problém,
pokud bys kupoval baterku starline dostaneš záručák od akumy 36 měsíců miloš
|
17.1.10, 13:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky najdeš tovela ta je taky akuma miloš
|
17.1.10, 13:34 |
|
|
varok
|
Tak proč origo Varta nebo Akuma stojí plus mínus 1800,-kč. Teda mám na mysli 44Ah. Ty levnější verze stojí okolo 1450,- kč. Proč tedy Starline stojí okolo 1200,- kč? No, nebudu se hádat. Já koupil Akumu, i když to není už to co bývalo, uvidím kolik vydrží.
|
17.1.10, 16:49 |
|
|
ppavel
|
bezúdržbová Varta Blue Dynamic 44Ah se startovacím proudem 440A stojí 1217kč v Praze pod nuselákem, začátkem týdne jsem jí tam kupoval. záruka dva roky.
_________________ Kdybych to byl bejval věděl......
|
17.1.10, 18:45 |
|
|
audi84301
|
Tak som sa rozhodol pre Akumu 74ah za 60eur a dostal som este aj 4roky zaruku!!!!
_________________ Audi 80 1.8 66kw jednobod
|
18.1.10, 21:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Tak proč origo Varta nebo Akuma stojí plus mínus 1800,-kč. Teda mám na mysli 44Ah. Ty levnější verze stojí okolo 1450,- kč. Proč tedy Starline stojí okolo 1200,- kč? No, nebudu se hádat. Já koupil Akumu, i když to není už to co bývalo, uvidím kolik vydrží.
kdo ví jak to vlastně je proskoumal jsem záručák od starline a kdo baterku vyrábí tam není psáno, jen že distributor je auto kelly miloš
|
19.1.10, 07:09 |
|
|
varok
|
Tak tem típek z práce mi minule nakecal, že ta jeho slavná baterie Starline je od Akumy. Prý mi donese ukázat papír, kde je to napsané. Tento týden mi donesl ten papír, ale o Akumě ani slovíčko. Pak se začal různě vymlouvat, jak má ve zvyku. Bylo tam jen napsané záruka 36měsíců, prodávající Auto Kelly a cena asi 1240,- kč. Takže promiň Miloši, ale Akuma a Starline mi dohromady nejde Možná se budu divit a Akumulátor vydrží déle než mě, což pochybuji. Jak vidím jak zachází se svým formanem, tak se mu za chvíli rozsype.
|
22.1.10, 19:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Tak tem típek z práce mi minule nakecal, že ta jeho slavná baterie Starline je od Akumy. Prý mi donese ukázat papír, kde je to napsané. Tento týden mi donesl ten papír, ale o Akumě ani slovíčko. Pak se začal různě vymlouvat, jak má ve zvyku. Bylo tam jen napsané záruka 36měsíců, prodávající Auto Kelly a cena asi 1240,- kč. Takže promiň Miloši, ale Akuma a Starline mi dohromady nejde Možná se budu divit a Akumulátor vydrží déle než mě, což pochybuji. Jak vidím jak zachází se svým formanem, tak se mu za chvíli rozsype.
si přečti můj příspěvek cos vybádal mohl jsi dávno vědět a co se rosype nech budoucnosti to nikdo neví miloš
|
22.1.10, 21:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mě osobně pohledově pčipadá ta starline jako varta miloš
|
22.1.10, 21:07 |
|
|