Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 21:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Felicie r.v 96/97 origo antena se zesilovacem ??!! 
Autor Zpráva

Příspěvek Felicie r.v 96/97 origo antena se zesilovacem ??!!
Zdravym zrovna na felde resim broblem s autoradiem teda spis slaby nebo spatny prijem radia fm i am .....proste autoradio nenaladi nic nebo neco na chvilicku .
skusil jsem prohodit radia a tim to neni dal jsem meril kabel anteny od radia az k antene tu jsem vysrouboval teda k zavitum anteny pruchodnost zadna !!!
dale jsem odehnul tapecir strechy rozpojil anteni kabel rozpojkou kousek od anteny a zjistil ze kabel je od radia k zminovany rozpojce( coz je 95 procent cesty signalu )v poradku
tak jsem demontoval prirubu anteny tedy plastovy vycnelek se zavitem pro antenu prisroubovany
matici ke strese abych zjistil kde je problem jakmile byl venku zjistil jsem po je ho
rozebrani ze obsahuje zesilovec jiz z vyroby a proto take ma koaxial ni kabel anteny jeste jeden pomocny kabel take az k radiu zrejme + pro ten zesilovac u mne nebyl u autoradia zapojen
takze zavada č 1 dale v antením zesilovaci byl jeden kondik odpojenej uklepanej ci co zavada č 2 musim ho znovu pripajet asi nebo ho uplne vyradit ??? ..............

Kdo o tom neco vy nebo to resil at prosim poradi jestli ten pomoc kabel je + pripadne vnese do tohodle problemu radu dik
Tem co maj podobnej problem tohle treba neco casu usetri ja nemel potucha jak to s tou antenou je a ze tam je zesilovac uz vubec ne

22.1.10, 20:53
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tyhle zesilovače prd vydrží já to řešim kompletní výměnou i s kabelem a u sebe sem nahradil i ten krátký anténí prut prutem 1.2 metru dlouhym a stanice drží jak fík.pokud to nechceš měnit vykuchej ten zesilovač a vstup co byl do zesíku napájej na šroub v tom plastovym krytu napájení pro zesík odpoj u rádia a hraje to docela bez problémů taky.občas se stává pri koupi těch laciných antén že hrajou blbě i nový.taky sem se setkal s tim že si bratr koupil nový rádio z těch neznačkových lacinějších anténu sme dali kvalitní a výsledek bída to rádio mělo špatnou citlivost. pokud ti to nebude hrát ani po vykuchání zesíku nezbyde ti nic jiného než anténu vyměnit. ja sem dal toto:
http://www.autodoplnkyfro.cz/antena-str ... -7766.html
http://www.autodoplnkyfro.cz/antenni-ka ... -9782.html
:roll:

23.1.10, 14:44

Příspěvek 
Supr díky skusim to nechat teda bez zesiku a pokud by to nebylo ono tak to udelam cely novy

23.1.10, 18:02
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]