Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 08:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Přehled výfukářů a cen. 
Autor Zpráva

Příspěvek 
venda píše:
Notky píše:
zavodni ladene svody. divim se, ze i toto musim zduraznovat. litinove potrubi neni sportovni svod.

Ať žijí tuzeři.
Zajdi na jakékoliv tuzing fórum a tam se toho dozvíš tolik, že ti z toho půjde hlava kolem

Venda: věř mi, že Notky není tuzér :) ...

jak sem ti řikal já, když sme dělali ten motor u nás...pořádně dolícovat litinu (ne to vokousaný, jak tam máš) a k tomu ten vejfuk z fiata a uvidíš :wink:

jinak nějaký výrobci sou...p. Grabiec dělá svody a rámy (mladá boleslav) pak T2 má od nějakýho Bohouše (taky sem ho na netu nenašel) no a na pár fotkách sem viděl i svody, který sem ještě nikde na netu neviděl a taky je musel dělat někdo "neznámej"...

schválně se zeptám milana, co má v závoďáku :wink:

a co měl Dodo na závodnim favoritu? :)

23.1.10, 18:03
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Není-li tuzer, omlouvám se. Ale jeho dotaz tak vyzněl. Jestli se opravdu úpravám motorů věnuje, měl dotaz podat trochu jinak.

23.1.10, 18:16
Mistr mechanik

Příspěvek 
Notky píše:
tocim 7500 max ale radim asi pri 6800 podle origo oatckomeru (nevim jestli mu verit), kazdopadne mam upravenou litinu + origo vyfuk. myslim si, ze prave na vyfuku ma muj motor nejvetsi vykonostni rezervy.

prosímtě a kde to tak točíš v sikničním provozu, nebo honíš zloděje, to vypáĺíš od baráku prohrabeš asfalt 6800 a kmásneš tam dvojku :?:

to by mě zajímalo dík miloš

23.1.10, 18:28
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
http://skoda-virt.cz/cz/forum/motor-1/1 ... d-p-cepka/

23.1.10, 18:42
Profil ICQ

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Notky píše:
tocim 7500 max ale radim asi pri 6800 podle origo oatckomeru (nevim jestli mu verit), kazdopadne mam upravenou litinu + origo vyfuk. myslim si, ze prave na vyfuku ma muj motor nejvetsi vykonostni rezervy.

prosímtě a kde to tak točíš v sikničním provozu, nebo honíš zloděje, to vypáĺíš od baráku prohrabeš asfalt 6800 a kmásneš tam dvojku :?:

to by mě zajímalo dík miloš

To Milos: s autem nejezdim v beznem DENNIM provozu, jezdim se jen obcas svest a udelat si radost, z cehoz vyplyva, ze na aute docela stojim a chti.el bych z nej pri dosavadnich upavach vymackat maximum, proto premyslim na takovou "prkotinou", jako je pro mnohe vyfukova soustava...

To Ondras: Diky za zastani. Zkus prosim zjistit toho milana. Dodo mel serii a podle toho mu to jelo (nebo nejelo?). A jak uz jsem Ti rikal kolikrat, litina je u me provizorni reseni.
To Venda: chtel jsem dotaz polozit tak, aby byl srzumitelny a jasny, ne jen pro odborniky... BTW: domnivam se ze prvni dotaz je dost srozumitelny

23.1.10, 19:19
Profil ICQ

Příspěvek 
no a dodo má i teĎ v černym litinu?...

no, sehnat někoho s ohejbačkou na trubky a vono by to zas tak těžký taky nebylo :)

25.1.10, 09:31
Profil ICQ

Příspěvek 
no jasne ze ma litinu. nikdy vetve nemel

25.1.10, 10:41
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2