Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.12.24, 08:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 LPG ano či ne ?? 

vyplatí se to ??
ano 85%  85%  [ 40 ]
ne 15%  15%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 47

LPG ano či ne ?? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ted jsem rozdelavali s kamosem Ekotronika a teda je to oproti klasickym u karbu slozity jak mlaticka - jak se to zacne srat, tak to musi bejt hruza. Nastesti predelani na normalni karbec neni nijak slozity. Jak se ma rad ekotronik s plynem netusim. Jestli se ti plyn vyplati si musis spocitat. Zalezi kolik rocne najedes a jak dlouho planujes fazola provozovat.

Jawa 250/559, r.v. 1966
Aprilia Pegaso 650, r.v. 1998

29.10.09, 19:45
Pspvek Reklama

Příspěvek 
M4sterCZ píše:
NOVON píše:
ECOmaras a lpg se nemá rádo.Doporučuju předělat na klasický karbec..Jinak lpg určitě doporučuju..

ono když už maš elektronický řizený vstřik nebo neco takového tak už nestačí obyč podtlakový LPG ale už sekvenční vstřikování atd je to pak taky drachší:D

Honzo..,já se s tebe jednou fakt pos...;-)

30.10.09, 02:56
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
mazhor píše:
Ted jsem rozdelavali s kamosem Ekotronika a teda je to oproti klasickym u karbu slozity jak mlaticka - jak se to zacne srat, tak to musi bejt hruza. Nastesti predelani na normalni karbec neni nijak slozity. Jak se ma rad ekotronik s plynem netusim. Jestli se ti plyn vyplati si musis spocitat. Zalezi kolik rocne najedes a jak dlouho planujes fazola provozovat.

co se týče najetých km tak by to bylo zhruba 250 km za týden a až bych vyšel školu tak by to bylo asi mín ale kolem 100 km by to mohlo být

a auto bych chtěl provozovat tak dlouho co to technický stav dovolí moje představa je 4 roky tak snad se do té doby nerozpadne

#2580 fávo 135 LSe - Get Hard

30.10.09, 06:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
M4sterCZ píše:
ECO tronik je naprostá blbost bez které je lepší jezdit:D

Ale jdi... Tohle je přesně tvrzení člověka který s Ecotronicem nepřišel nikdy do styku jen z doslechu ví že Ecotronic je blbost. Jenomže podstata toho proč se to o něm tvrdí není to že by to snad byl špatný systém... on pokud funguje tak funguje velmi úspěšně a možná i líp než klasický karburátor... i co se poruchovosti týká na tom není o nic hůř. Problém je ale v tom že tento elektronický karburátor se do Favoritů dával pouze na vývoz do západních zemí kde s jeho fungováním a opravami byly daleko lépe obeznámeni než u nás. Čili není to o tom že by byl Ectoronic špatný, ale o tom že si sním u nás skoro nikdo neví rady a nejsou k němu náhradní díly.

30.10.09, 06:50
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
tak pomalinku se chystám na realizování toho LPGčka, jen nevím jak to vyřešit z nádrží jestli jí dat místo rezervy nebo samostatně tu nádrž do kufru - vyděl bych to tak že vše má + i -
pokud by byla místo rezervy tak by určitě bylo dost (více) místa v kufru ale zas by ta nádrž byla malá ne??

pokud bych tam dal samostatnou nádrž do kufru tak by objemově mohla být věčí ale o to zase mín místa kolem ní ...

jaká je podle vás lepší varianta popřípadě kolik litu by se dalo nacpat do nádrže místo rezervy

předem díky

24.1.10, 09:28
Mistr mechanik

Příspěvek 
hardb píše:
tak pomalinku se chystám na realizování toho LPGčka, jen nevím jak to vyřešit z nádrží jestli jí dat místo rezervy nebo samostatně tu nádrž do kufru - vyděl bych to tak že vše má + i -
pokud by byla místo rezervy tak by určitě bylo dost (více) místa v kufru ale zas by ta nádrž byla malá ne??

pokud bych tam dal samostatnou nádrž do kufru tak by objemově mohla být věčí ale o to zase mín místa kolem ní ...

jaká je podle vás lepší varianta popřípadě kolik litu by se dalo nacpat do nádrže místo rezervy

předem díky

se podívej do prasátka a podle toho si dopřej luxus nádrž místo rezervy je o trojku navrch miloš

24.1.10, 10:30
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
aha ... tak to mám teda asi jasno no ...

24.1.10, 10:49
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
o 1000,- navrch :roll:

24.1.10, 10:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Mě nabízeli za toroidní nádrž jen +1000kč a to už není žádný rozdíl. Ale nechtěl jsem do auta vrtat další díry a na stěhování jej taky nepotřebuju, takže jsem využil už stávajícího držáku.

Na objem se vykašli, pokud nejezdíš Prahu - Ostravu každý den. Čerpací stanice jsou na každém rohu a aspoň nebudeš s sebou tahat kila navíc.

24.1.10, 10:50
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
kdyžtak kontaktuj http://www.lpg-autogascentrum.cz/cz/kontakt/ mě přestavba vyšla na 14000,- přicěmž všude okolo chtěli 17 :lol:

24.1.10, 10:52
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
Sadra17 píše:
kdyžtak kontaktuj http://www.lpg-autogascentrum.cz/cz/kontakt/ mě přestavba vyšla na 14000,- přicěmž všude okolo chtěli 17 :lol:

díky za tip na firmu kde by to udělali za levněji ale mám to už tak trochu domluvené se oznámím který dával LPGčko do bratrovy a maminy fábky takže vím že nějaké zkušenosti má a měl bych to mít za 12 000 ... takže to taky není nejhorší

24.1.10, 11:03
Mistr mechanik

Příspěvek 
Sadra17 píše:
o 1000,- navrch :roll:

tak já čtu ceník je trošku starší od lovtek a nádrž

B 45 litrů 3.237,

troidní 45 litrů 7.673

takže 7673-3237=4.436koček

a multiventil je tak o něco navíc :roll: miloš

24.1.10, 11:29

Příspěvek 
Možná je to s těmi Ecotroniky pravda, ale co čtu různě na netu a slyším, tak Ecotroniky jsou na ho**o. Pokud fungují, tak možná ano, ale mají ten nejslabší motor. Když se tam ale něco posere, tak to už nikdo nedá dokupu, tak jedině předělat. Ve firmě na montáž LPG tě asi pošlou někam, tenhle zmetek s plynem asi nebude spolupracovat, ale možná se mílím.

24.1.10, 12:53

Příspěvek 
Já zase znám pár lidí, co si Ecotronik nemůžou vynachválit. Není to sice trhač asfaltu, ale má výhody jak karburátoru, tak vstřikování...hlavně prý málo žere.

24.1.10, 13:16
Mistr mechanik

Příspěvek 
[quote="lord_sef"]v aute mam valcovou nadrz 60litru - videl jsi ji kdyz sem u te tehdy byl nebo ne? je to krava jak blazen a do kufru uz nedam skoro nic... kufr zamestnany nadrzi... v lete se chystam koupit mozna feldu kombika a nechat na ni udelat zase LPG nebo uz s LPG koupit ale uz jedine s toroidni nadrzi...

jinak mrkni na http://www.autanaplyn.cz/ to je plynar ke kteremu jezdim ja... nikdy nebyl problem ochotny, hodny se vsim si vyhraje a na netu ma psano od 10500kc ... zkusit mu zavolat a pozeptat se mozna:)[/quote

pak napiš za 10.500 to je reklamní trik miloš

24.1.10, 14:36
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další