Autor |
Zpráva |
sharpers
|
uletělo víčko oleje
včera v autě smrděl olej, dneska jak sem přijel se fest kuřilo z kapoty tak sem ju otevřel, všechno zastřikane olejem, kapota, motor, světla, altik prostě vše, vičko kam se doliva olej je fuč, určitě sem ho nesundával já, už dva týdny sem pod kapotou nebyl...může mi někdo říct co to mohlo být ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
24.1.10, 14:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Zacpal se ti odfuk ventilovýho víka bordelem a vystřelilo ti víčko.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.1.10, 14:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gumka stála za ho...no miloš
|
24.1.10, 14:26 |
|
|
sharpers
|
Drak píše: Zacpal se ti odfuk ventilovýho víka bordelem a vystřelilo ti víčko.
to je ta hadice co vede z boku toho hrdla pod vičkem na dolivani oleje ? a jak ju vyčistim ? vymontovat a nečím proplachnout nebo jak ? a da se předejit tomu ucpani ? z řčeho to je bordel ?:P vičko koupim nove, olej se dolije jen aby to neudělalo znova...
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
24.1.10, 14:40 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Motor v prdeli, hadici dej novou ne
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.1.10, 15:04 |
|
|
sharpers
|
motor v prdeli ? to myslíš jak
|
24.1.10, 15:31 |
|
|
darklord
|
kruzky odisli na vecny odpocinok
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
24.1.10, 15:33 |
|
|
Drak
|
Zas ho nestrašte. Když zacpeš odfuk u novýho motoru, tak by tě měrka zastřelila, jak se dokáže natlakovat. Vypucuj ten odfuk, kup nový víčko a bude pokoj.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.1.10, 16:14 |
|
|
Kristensen
|
Na 99% byla na tom víčku v háji guma, vzpomeň si když jsi tam byl naposled jestli to víčko nešlo nějak moc lehko nasadit, kup nové a nezapomeň se mrknout kolik tam máš oleje, docela to dokáže něco vyházet. Jsem špekuloval nad tím jak je možný že někdo přijede a to víčko tam poskakuje jak poklice na hrnci a nevypadne a někdo ho ztratí hned, pak jsem na to přišel, s poskakujícím víčkem jezděj postarší osoby který jezděj téměř na volnoběh, a ti řidiči kteří vědí co je to půl plynu a víc a jejich ručička otáčkoměru zná dráhu od 2500 ot vejš tak to víčko stratěj pokud je volný.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Naposledy upravil Kristensen dne 24.1.10, 16:30, celkově upraveno 1
|
24.1.10, 16:24 |
|
|
sharpers
|
právěže to víčko šlo vždy dost těžko....koupím ho zítra, i tu hadici a olej, doliju, projedu to a uvidim no....ale nevim co pak jeslti to bude dělat furt....bez auta být nemůžu a nove kupovat ted taky nemužu bo nejsou penize, a kupovat novy motor zas to nemam kde menit....
|
24.1.10, 16:28 |
|
|
Capricorn
|
To už jsem párkrát slyšel že se tohle stalo... A přitom motoru nic nebylo a jezdil vesele dál. Dokonce co jsem si všiml tak závoďáky mají zábranu proti vystřelení víčka oleje (i když tam budou asi trochu jiný nároky a podmínky).
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
24.1.10, 16:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo závoďáky přes víčko maji pásovinu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.1.10, 17:02 |
|
|
darklord
|
a este lepsie zavodaky maju vicko na zavit/s poistkou
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
24.1.10, 17:03 |
|
|
Gemini
|
zavodakom to uletuje normalne.......a motor je urcite dobry
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
24.1.10, 18:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jednak zavodakum a druhak motorum po smrti
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.1.10, 19:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|