Autor |
Zpráva |
mic119
|
Problém s cukáním motoru
Ahoj,
mám takový problém s Felicií 1,3 r.95.Když jedu s autem a víc šlápnu na plyn,tak mi motor začne nepříjemně cukat.Skoušel jsem nastartovaný motor na místě,že jsem lankem od plynu pozvolna přidával a v jedný poloze plynu motor dost škube,jako by se hádaly písty.Když ale trochu uberu nebo přidám,tak to přestane.Může to být předstih?Nebo to můžou bít kabely,rozdělovač???
|
24.1.10, 12:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
musí sdělat filtr vduchu na karbecu po pravé straně uvidíš takové udělátko vede tam konektor, ten odpojíš,
to udělátko tam drží čtyřma šroubkama, poznač si přesnou polohu toho udělátka,
odroubuj čtyři šroubky uvidíš potenciometry ty natři diavou, dej přesně na to samé místo utáhni a po problému miloš
|
24.1.10, 13:05 |
|
|
mic119
|
...omlouvám se,zapoměl jsem napsat,že je to jednobod stříkačka,karbec už nemá.
|
24.1.10, 13:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mic119 píše: ...omlouvám se,zapoměl jsem napsat,že je to jednobod stříkačka,karbec už nemá.
tak na té stříkačce to dělej vypadá jak karbec miloš
|
24.1.10, 13:19 |
|
|
mic119
|
OK,hned se do toho dám...
|
24.1.10, 13:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mic119 píše: OK,hned se do toho dám...
hlavně tu polohu si poznač jde stím naklápět a tím si rozhasíš volnoběh miloš
|
24.1.10, 15:36 |
|
|
Kristensen
|
A co svíčky kabely palec víčko rozdělovače?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.1.10, 16:49 |
|
|
mic119
|
tak jsem se do toho potenciometru nemohl dostat Drží to na čtyřech šroubech,jenomže jsou to hvězdičkový šroubky a uprostřed je takový výstupek a tak se tam obyčejným hvězdičkovým šroubovákem nemůžu dostat.Jinak svíčky jsou tam BOSCH,nemají ještě moc najeto.Víčko a palec koupím nový,už jsem to několikrát skoušel čistit.Jinak auto je několik dnů po technický,před tím mi to sice taky zlobilo,teď to asi ale zlobí víc.Mohli to nějak rozhodit?
|
25.1.10, 06:31 |
|
|
JIRKA74
|
Zdar. Poradi me nekdo s problemem skubani motoru pri slabsim kopci,uplne se to dusi a pak poskakuje. Vymeneno pal.cerpadlo,kable,palec na rozdelovaci,svicky a furt to cuka. Dik.
|
25.1.10, 20:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zkus diavu a potřít potenciometry snímače zátěže je tam problém s torxem ale šroubkama jde točit i kombinačkama miloš
|
25.1.10, 21:07 |
|
|
JIRKA74
|
rikali me ze je to skrtici klapka tak se zkousim ptat. je to celkem drahej dil,tak jim zkusim poradit to co jsi psal. Nenapsal jsem ze je to ta strsi felda s jednobodem.
|
25.1.10, 21:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ta klapka jde proměřit a přesně nastavit nebo zjistit že je KO miloš
|
25.1.10, 21:24 |
|
|
JIRKA74
|
klapku nastavili a delalo to stejne. V kopcich a nebo pri delsim seslapnuti plynu,ale hlavne do kopce neco i jako by tam cvaklo sem tam.
|
25.1.10, 21:27 |
|
|
Kristensen
|
Co takhle ventilová vůle? A co nulová poloha rozdělovače?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.1.10, 22:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
asi vám nikdo nepomůže pokud nemáte přístupk k diagnostice a měnit něco jen tak, to se problém těžko hledá,
já to vidím jen v diagnostice, vypadává zapalování, nebonějaký snímač, a projeví se to cukáním
nebo přistavit druhou feldu bez problémů, nastavit motor a pak přehazovat akční členy,
měl jsem i případ že cukal i rozvodový řetěz u některách feld řetěz vlaje a necuká nic miloš
|
26.1.10, 10:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|