Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 16:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 uletělo víčko oleje 
Autor Zpráva

Příspěvek 
je to divne no :) víčko sem koupil nove, dolil olej, 20min to burčelo na parkovišti a pak sem se 30km projel a nic...vše normal....zitra pojedu s autem do prace tak uvidim , když nic tak pak jen dodělam aby to vičko nebylo takove volne...ted je to cca jak predtim, udelam at je to tesnejsi, ta hadice odfuku vypadala pruchozi, ale tam kde usti do filtru je krapet oleje, a po tech 30km bylo na vicku zas trochu te zlute kejdy.... :?

25.1.10, 17:08
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tuner2: Hmm, krásně vyšperkovaný motor. :shock:

25.1.10, 17:47

Příspěvek 
sharpers píše:
trasa do práce je 15km, minulý rok sem to i v zimě jezdil pod 7l....vim že teď byly větší mrazy ale to určitě neudělá 3l....
No, ako myslíš...ja na tej Corse jazdím podobne cca 15km a spotreba cca 8,5 l/100km...v lete pri rovankom jazdení cca 6,5...a diaľky do 5l/100km...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

25.1.10, 20:30

Příspěvek 
No mě se to stalo, když mi ulítnul zobáček na palci rozdělovače a šlehlo to když byly otevřený ventily. To asi nebude tento případ.

26.1.10, 20:50

Příspěvek 
Já jsem dnes taky vytvářel kouřové efekty. Ale s tím rozdílem, že víčko zůstalo tam kde má být, jen se kousek zvedlo a olej stříkal od měrky oleje na svody. Smradu a kouře mraky. Docela mě to vyvedlo z míry. Laborováním čím to mohlo být, mě napadla jen jedna věc. Měl jsem hadicí vyvedený odvod zpod ventil. víka a tu hadicí co odvádí ten odfuk zpět do sání zablendovanou. Nedovedu si to vysvětlit, ale asi po zahřátí se ten teplý odfuk zpod víka nedostal ven kvůli mrazu. Pak to prostě tlakovalo. Je to fakt divné, ale když jsem to vrátil zpět, jak to má být, je po problému. Podotýkám, že fanouš jel před problémem i po "opravě" úplně v pohodě. Možná to někdo dokáže vysvětlit, ale já jsem z toho jelen :?

27.1.10, 22:13

Příspěvek 
Gallo píše:
Já jsem dnes taky vytvářel kouřové efekty. Ale s tím rozdílem, že víčko zůstalo tam kde má být, jen se kousek zvedlo a olej stříkal od měrky oleje na svody. Smradu a kouře mraky. Docela mě to vyvedlo z míry. Laborováním čím to mohlo být, mě napadla jen jedna věc. Měl jsem hadicí vyvedený odvod zpod ventil. víka a tu hadicí co odvádí ten odfuk zpět do sání zablendovanou. Nedovedu si to vysvětlit, ale asi po zahřátí se ten teplý odfuk zpod víka nedostal ven kvůli mrazu. Pak to prostě tlakovalo. Je to fakt divné, ale když jsem to vrátil zpět, jak to má být, je po problému. Podotýkám, že fanouš jel před problémem i po "opravě" úplně v pohodě. Možná to někdo dokáže vysvětlit, ale já jsem z toho jelen :?

Pokud se stavíš na kafe do Bravek (třeba zitra kolem 5h) tak ti to povíím..;-)

28.1.10, 18:12

Příspěvek 
Ve středu jsem byl ve Slatině. Taky se chlape neozveš...
Tak vysvětluj :?:

28.1.10, 20:55

Příspěvek 
Gallo píše:
Ve středu jsem byl ve Slatině. Taky se chlape neozveš...
Tak vysvětluj :?:

Mno co,zamrznul ti v té hadici sajrajt vody z olejem no... 8)

28.1.10, 23:20

Příspěvek 
Právě že nezamrznul. To bych se tu nerozepisoval. Hadice byla průchozí :|

29.1.10, 06:29

Příspěvek 
Hadicu som mal priechodnú aj ja. Zablendovaný bol ten čudlík, na ktorý sa hadica nastrkuje :)
Ledva som to grilovacou ihlicou prečistil.

Odvtedy mi zátka nelieta :D

30.1.10, 07:11

Příspěvek 
no abych po precteni techto prispevku pridal i svuj problem me se take stalo to ze jsem jel v klidu kolem 50km/h a z niceho nic kour z pod kapoty a vícko pryc a nehorazny hulan tak jsem nasadil znova vicko a druhy den jsem vsechno skontroloval ale porad mi to tlakovalo a olej mi sel jak z vicka tak i od merky oleje a tak jsem rozdelal hlavy a zjistil jsem ze mam v hlave vypadlou ted nevim zda to nazvu sprave (mrazovou vlozku) a tak jsem ji tak nasadil a poradne zadelal a ted je to v poradku

3.2.10, 21:13
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3