Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 08:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Prasklá hlava motoru (asi) 
Autor Zpráva
Příspěvek Prasklá hlava motoru (asi)
Potřebuju poradit. Dneska ráno jsem v těch mrazech vyjel, ale asi jsem to neměl dělat. Před zimou a během ní jsem tam asi nalil málo fridexu takže mě zamrznul oběch a nechladilo to. Tudíž než jsem dojel k nejbližší benzínce, tak se mě to dost přehřálo. Vzhledem k mí nezkušenosti jsem si myslel, že když doleju dost fridexu tak to bude v poho. Takže jsem to zavařil ještě třikrát a asi mě praskla hlava motoru. Nevíte kolik by stála oprava? Možná ještě praskla hadička od termostatu. Nakonec jsem musel zavolat odtahovku.

23.1.06, 12:34
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Prasklá hlava motoru (asi)
v první řadě se podívej na olejovou měrku.pokud je zašedlá tak se ti dostala voda do motoru.jsou jenom dva způsoby jak se tak mohla dostat.ta první varianta je že ti prasklo těsnění pod hlavou a druhá varianta je že praskla hlava.to že ti prasklo těsnění pod hlavou poznáš až sundáš hlavu motoru.pořádně jsi ho prohlédni a pokud na něm nebude žádná prasklina nebo pokud ne něm neuvidíš takové hnědé místa tak je to už jenom hlava.hlava se dá koupit na každém motoru ale bacha aby jsi nekoupil zajíce v pytli.výměna hlavy se dá prověst doma jak se říká na koleni.je to otázka cca 1 hodiny.já měním hlavu motoru cca do 30 min.i se seřízením motoru.budeš-li potřebovat pomoct s výměnou hlavy tak mi zavolej na tel.602941043.jsem na něm skoro pořád.zatím.

26.1.06, 13:47

Příspěvek Re: Prasklá hlava motoru (asi)
Anonymous píše:
Potřebuju poradit. Dneska ráno jsem v těch mrazech vyjel, ale asi jsem to neměl dělat. Před zimou a během ní jsem tam asi nalil málo fridexu takže mě zamrznul oběch a nechladilo to. Tudíž než jsem dojel k nejbližší benzínce, tak se mě to dost přehřálo. Vzhledem k mí nezkušenosti jsem si myslel, že když doleju dost fridexu tak to bude v poho. Takže jsem to zavařil ještě třikrát a asi mě praskla hlava motoru. Nevíte kolik by stála oprava? Možná ještě praskla hadička od termostatu. Nakonec jsem musel zavolat odtahovku.

Dobrý den,každá hlava má na sobě takzvané mrazovky.V případě zamrznutí hlavy se tyto mrazovky uvolní tlakem ledu.Hlava při zamrznutí nemůže prasknout.Pokud vám tlakuje do systému je to po přehřátí a následné deformaci hlavy.Pokud potřebujete opravu tak se obraťte na mne. www.autohlavy.cz S pozdravem Honza

30.1.10, 17:59
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Já se tak trochu obávám, že během těch 4 let od doby, co se toto stalo, to auto bylo dávno sešrotováno :)

30.1.10, 18:09

Příspěvek 
to vies ked sa niekto snazi o reklamu za kazdu cenu a nepouziva pri tom hlavu.. (tu co ma na krku)

30.1.10, 18:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]